2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěrečná pětiminutovka rozhodla o obratu Ráječka - FOTO


Branky


4

Rousínovu se na jaře zatím příliš nedaří, do Ráječka tedy přijel odhodlaný a s chutí zvítězit. Jeho plány se ale pět minut před koncem utkání sesypali a odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhé sobotní květnové odpoledne a podvečer se neslo ve znamení domácího utkání s týmem z Rousínova. Už od počátku utkání bylo jasné, že to bude spíše bitva než pohledné fotbalové utkání. Hra se přelévala ze strany na stranu a ani jedna strana si nedokázala vytvořit jedinečnou gólovou příležitost. A když začalo pršet, jakoby kapky deště dodaly více odvahy hostům, kteří se dokázali dostat k alespoň ojedinělým střelám, které ale díky mokrému povrchu domácímu brankáři Davidu Juranovi občas dělaly starosti. A v 33. minutě bylo domácím nedobře, když hosté využili opačného pohybu a vyslali k bráně s číslem tři hrajícího Michala Handlíře, který dokázal dostat míč za Juranova záda. Do konce poločasu už se nic významného nestalo.

Do druhého poločasu vstoupili hosté v klidu. Vedli o jednu branku a nepotřebovali se nikam hnát. Za to náš tým nechtěl před domácími fanoušky padnout, stupňoval tempo a začal se dostávat do příležitostí. Snaha se vyplatila, když se po krásném centru Radka Součka hlavou prosadil nehlídaný kapitán Jakub Sedlák. A za čtyři minuty bylo ještě lépe. V 89. minutě si Jan Pokorný nejprve narazil míč o tyč brány a poté už dokázal přesně za záda hostujícího brankáře Davida Kopřivy. 2:1 pro nás a propukla obrovská radost. Utkání však nebylo ještě u konce. V poslední minutě ještě hosté dokázali zabrnkat na nervy domácím, ale míč v bráně neskončil. A tak po obratu v posledních minutách bereme 3 body.

Report: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Bylo to těžké utkání, soupeř byl na nás dobře připravený, dobře bránil a navíc se z ojedinělého brejku dostal do vedení. Ale od nás to nebylo moc dobré utkání. Chyběla nám lehkost, rychlost, vše bylo takové utahané. Nakonec se nám podařilo utkání otočit v samém závěru a moc si toho cením, že to kluci zvládli a ukázali morální sílu. Je dobře, že jsme zvládli i utkání, ve kterém se nám až tak nedařilo. Bylo to pro nás důležité vítězství, jelikož soupeři pod námi bodovali a Rousínovu jsme odskočili na 4 body. A teď pokračujeme dál v našem nabitém programu a ve středu nás čeká zápas v Bystrci.

Tatran Rousínov
Petr Líznar (hráč): Bohužel v tomto zápase se potvrdilo, že fotbal může být někdy krutý. Věděli jsme, že je Ráječko velmi kvalitní tým s dobře vybavenými hráči, jak po stránce technické, tak i rychlostní. Bohužel se nám vymstilo neproměnění šancí a soupeř nás v závěru dvěmi standardními situacemi srazil na kolena. Gratulace Ráječku a pro nás poučení pro příště.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , R. Chyla [-] (85. J. Ťoupek [-] ) , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , F. Michna [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] (43. L. Žáček [-] ) , F. Štěpánek [-] (71. J. Tenora [-] ) , J. Pokorný [-]

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] , F. Novotný [-] - R. Kubáč [-] , T. Florián [-] , R. Lízal [-] , P. Líznar [-] (81. R. Jašek [-] ) - L. Obruča [-] , M. Handlíř [-] (87. Y. Guttler [-] ) -

ŽK: 92. J. Sedlák - 78. L. Obruča , 91. R. Jašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMEKAL Roman - ŠMÍD Jakub, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Michal Toczyski
Tip experta: výhra domácích

Ráječko doma bude brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích