Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Líšeň gólově přetlačila Spartu až v závěru


Branky


4

Utkání dvou týmů ze špice tabulky slibovalo zajímavou podívanou, nakonec padlo i šest branek, takže diváci museli být spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kkugler (trenér): Zápas ze Spartou Brno jsme si zkomplikovali už v první minutě, kdy jsme dostali branku, krásnou střelou Pojsla. To nás rozhodilo a chvilku jsme se na hřišti hledali. Pak jsme přece jenom tlakem, kdy se hrálo neustále na půlce hostů vstřelili dvě branky, Sparta zase v poslední minutě první půlky vyrovnala. Po druhé jsme v utkání nezvládli práci se zlomovou chvílí, do které začátky a konce poločasů patří. Ve druhé části utkání jsme se zlepšili ,pohybem vlastně uběhali soupeře. To vedlo k dalším dvěma brankám. Možná to z naší strany nebylo nejkrásnější utkání, ale hrajeme každý zápas v jiné sestavě, soupeři nám od prvního zápasu ani jednou nerozehráli od vlastní branky se snahou o výstavbu hry. Každé utkání je o druhých míčích, zdržování, o tom, že vlastně celý zápas je o překonání hlubokého bloku. Možná to můžu chápat u protivníků ze dna tabulky, ale hraje to proti nám zatím každý. Trpí tím fotbal a oko pláče (hlavně diváka). Máme respekt ke každému týmu, nedělejme z tak krásné hry úpolový sport, když se to umí je to umění s velkým "U",snažme se k tomu přiblížit. V každém případě jsme schopni podat lepší výkon, než dnes, ale ta víra v sebe, tým, pozitivní emoce, ochota se vydat nás dnes dovedli ke třem bodům.

FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Ve velice bojovném utkání jsme začali velice dobře, kdy už ve 2. minutě se po odraženém balonu z rohu nádherně trefil Pojslik levou nohou do šibenice, o pár minut později jsme mohli zvýšit na 2:0 , ale bohužel se nepodařilo a domácí skóre otočili, ale naštěstí se nám podařilo v závěru prvního poločasu zápas vyrovnat. Druhý poločas byl stejně bojovný s šancemi na obou stranách, bohužel to byli domácí kterým se podařilo vstřelit třetí rozhodující branku a posléze přidali ještě jednu.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Marek [-] - M. Daněk [-] (55. O. Horký [-] ) , L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] (91. O. Štolba [-] ) , R. Bohuslav [-] , D. Džupeňuk [-] , M. Ferlay [-] (74. I. Gabriel [-] ) , M. Zikl [-] (55. R. Dostálek [-] ) , T. Bílek [-] (74. V. Červík [-] ) , D. Rudyk [-]

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Krejčíř [-] , R. Janeček [-] (86. M. Sláma [-] ) , D. Večeřa [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] , L. Krejčí [-]

ŽK: 81. O. Horký - 24. R. Janderka , 81. O. Zavadil .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Pátek David - ROSA Ondřej, OUJEZDSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Samuel Čus
Tip experta: výhra domácích

Líšeň je tým, který je na úrovni top týmů divize, takže je nemůže zastavit ani zatím velmi kvalitní Sparta

Tip: remíza

Tip: remíza