0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosta Bystrc vyloupila Rousínov - FOTO


Branky


7

V prvním domácím utkání jarní části sezóny chtěli fotbalisté Tatranu potvrdit 3 body ze Svratky. Bohužel se to nepovedlo, po nepovedeném začátku, kdy soupeř z Bystrce vstřelil jediný gól utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Martin Kříž (kapitán): Určitě jsme chtěli potvrdit 3 body z venkovního zápasu ale myslím si, že jsme ho nezvládli v hlavách. Po špatné rozehrávce na začátku zápasu jsme dostali gól a potom začala “výživná” 20-ti minutovka špatného počasí, větru a deště, kdy si myslím, že byl zápas nekoukatelný. Druhý poločas jsme měli jít víc za vyrovnáním, ale přístupem a nasazením jsme se Bystrci nevyrovnali.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Pro nás velice důležité vítězství a 3 body. Myslím si, že jsme domácí Rousínov nepustili za celý zápas do hry a měli snad 1 šanci, kterou náš brankář dobře vyřešil. Před koncem zápasu ještě chytil jednu šanci, myslím si, že nám velice dobře zahrála celá obranná řada, horší to už bylo směrem do ofenzívy. Rozhodla 4. minuta, kdy se dobře zorientoval v pokutovém území Patrik Hubr.



Sestavy


Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] (80. M. Handlíř [-] ) , F. Novotný [-] - R. Kubáč [-] , R. Jašek [-] (64. Y. Guttler [-] ) , L. Němec [-] (46. T. Chlup [-] ) , R. Lízal [-] (46. T. Florián [-] ) , P. Líznar [-] - L. Obruča [-] -

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Hubr [-] (80. P. Veleba [-] ) - O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , J. Pavlík [-] (73. P. Pokorný [-] ) , J. Bubeník [-] , Š. Pisko [-] (80. M. Panský [-] ) , T. Němec [-] (90. M. Líkař [-] )

ŽK: 28. O. Pelc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Chabiča František - SMEKAL Roman, ŠIDLO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jindřich Stehlík
Tip experta: výhra domácích

Rousínov je na domácím hřišti velice silný a řekl bych, že dokáže přetlačit i Bystrc, které citelně chybí zraněný útočník Hansl.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích