Borek vyhrál i druhé domácí derby


Branky


4. J. Frank , 9. J. Frank , 32. R. Horejš , 36. J. Frank - 24. J. Bárta
11

Na Borek tentokrát zavítal SK Ševětín, který má opačné starosti než domácí mužstvo, ale jak se říká, derby nemají favorita a tak nesměli domácí nic podcenit. Do sestavy se jim vrátil distancovaný J.Frank naopak v ní chyběl M.Leština, D.Eliáš a M.Bukovinský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

JAKUB FRANK STIHL HATTRICK DO POLOČASU

Domácí jak je jejich zvykem na soupeře vlétli už od první minuty. Ve 3.min napřáhl ke střele J.Endlicher a gólman hostí jen se vší námahou vyrazil střelu na roh. Ten poslal před branku M.Kocina a Jakub Frank stál na správném místě 1-0. V 9.min pronikl do vápna D.Hájek a svou přihrávkou našel opět Jakuba Franka, který zvýšil na 2-0. Hosté byli zaskočení a do hry se dostávali spíše po chybách domácích. Po jedné takové se podařilo snížit Jiřímu Bártovi na 2-1. Početná skupina hostujících fanoušků si přála vyrovnání, to ale domácí nedopustili. Ve 32.min poslal centr před branku D.Hájek O.Hanžl jej sklepl a Radek Horejš hlavou zvýšil na 3-1. Ve 36.min domácí předvedli rychlí brejk od vápna k vápnu, kde se míč se štěstím odrazil k Jakubu Frankovi a ten s přehledem dokonal svůj HATTRICK 4-1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

DRUHÁ PŮLE SE SPÍŠE JEN DOHRÁVALA

I ve druhém poločase domácí kontrolovali hru a měli více šancí. Střelecky aktivní byl J.Houška, ale jeho chytrý lob gólman s námahou kryl a další střela těsně minula levou tyč. Domácí si tak mohli dovolit prostřídat hráče a pošetřit síly na pondělní dohrávku ve Studené. V závěru ještě nevyužili velkou šanci hosté a na druhé straně trefil O.Vaník tyč. Sudí Zabilka neměl důvod více nastavovat a tak naposledy foukl do píšťalky. 

Již v pondělí nás čeká od 16:30 další těžké utkání ve Studené.

 

Autor: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Opět se nám povedl dobrý vstup do utkání a při chuti byl především odpočinutý Kuba Frank, který zaznamenal HATTRICK.




Sestavy


FK Borek
M. Krčín [-] - M. Severa [-] (32. O. Vaník [-] ) , D. Šťastný [-] (55. V. Baščevan [-] ) , J. Čermín [-] (55. M. Michal [-] ) , J. Endlicher [-] - J. Frank [-] , M. Kocina [-] (80. J. Viktora [-] ) , J. Houška [-] , O. Hanžl [-] - D. Hájek [-] , R. Horejš [-] (64. C. Legdan [-] ) -

SK Ševětín
J. Trnka [-] - R. Novotný [-] , J. Bárta [-] (75. R. Stoklasa [-] ) , D. Klapuš [-] (72. J. Syrovátka [-] ) , L. Kupec [-] (84. R. Louda [-] ) , J. Kyrian [-] , J. Mach [-] , D. Petřík [-] (46. T. Hegr [-] ) , L. Chovanec [-] , R. Šejba [-] , Z. Sváta [-] (46. M. Bíca [-] )

ŽK: 17. M. Severa , 34. J. Houška , 89. V. Baščevan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ERNST Martin, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích