3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice doma přetlačily Strakonice


Branky


20

V neděli došlo na zápas také v Hošticích, kam přijela rezerva Junioru ze Strakonic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné chyby

Junior chtěl předvést stejně dobrý výkon, jako v duelu se Sousedovice, ale to se od začátku nevedlo. Hostující hráči často zbytečně chybovali a vytvářeli pro domácí šance. Po jedné z nich se ve 23. minutě dostal k centru Koudelka, který našel Křivance, a domácí vedli. Do poločasu mohli hosté srovnat, ale místo toho přišla ve 39. minutě druhá branková akce domácích, kterou dovezl do sítě Kozlíka Hlava.

Tři body pro domácí

Druhý poločas přinesl stejný poměr sil na hřišti a domácí určovali zápas, ve kterém těsně před hodinou hry zvýšil už na 3-0 svojí druhou brankou v zápase Hlava. Domácí, možná uchlácholeni vedením, pustili do hry konečně také Junior, který se konečně dostal pořádně do hry. Bohužel se ale hostující hráči zmohli jen na snížení, které zařídil v 84. minutě hrající trenér Martin Linhart. Hoštice tak zvítězily na domácí půdě 3-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Po dvou venkovních remízách jsme chtěli doma naplno bodovat. Do vedení nás dostal Křivanec, který donesl míč do sítě na prsou po centru Koudelky z pravé strany. Poločasové vedení navýšil Hlava. V druhém poločase ten samý hráč přidal svoji druhou branku a vedli jsme 3:0. Na konečných 3:1 korigoval nůžkami hrající trenér Junioru Linhart. Zaslouženě jsme si připsali tři body

FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Chtěli jsme navázat na dobré utkání proti Sousedovicím, to se nám ovšem nepovedlo. V první půli jsme dostali dva góly po našich chybách naopak na druhé straně náznaky šancí nedokážeme dotáhnout do konce. V druhé půli jsme začali hrát až po třetí obdržené brance a to je prostě pozdě. Nedaří se nám a děláme zbytečné chyby, které nás stojí spoustu bodů.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - D. Šperl [-] , J. Strnad [-] , M. Kokrda [-] , O. Koudelka [-] (82. J. Šíp [-] ) - V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] , J. Kuncl [-] (74. P. Zídek [-] ) , V. Braťka [-] (88. K. Kohout [-] ) , P. Hlava [-] - V. Křivanec [-]

FK Junior Strakonice B
J. Kozlík [-] - M. Boukalík [-] , J. Máška [-] , Š. Vondrák [-] (56. V. Peroutka [-] ) , D. Doležal [-] , V. Hozman [-] , D. Míčka [-] (82. R. Novák [-] ) , D. Šefčík [-] (73. M. Čumpelík [-] ) , J. Baloušek [-] , P. Cibulka [-] , L. Šimák [-] (73. M. Linhart [-] )

ŽK: 21. M. Kokrda , 86. J. Strnad - 88. M. Boukalík .
Hráči zápasu: V. Braťka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, HÁJEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Junior na jaře ještě nevyhrál, ale v Hošticích získá aspoň bod.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích