0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov vyloupil Březí


Branky


25

Sokol minulý víkend nadělil sedmičku Strakonicím a posunul se z posledního místa. Bavorov má na jaře formu a tu chtěl potvrdit i v duelu se Březím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější hosté

Březí na jaře hraje poslední zápasy v poupravovaných sestavách a kromě zraněných hráčů chyběl domácím i jejich nejlepší střelec Hubáček, který po zápase s Vacovem obdržel třízápasový distanc. Na hrot se tedy postavil dorostenec Kautman, který měl v prvních minutách hry tři dobré příležitostí z nákopů domácích. Ty ale využity nebyly a Bavorov tak postupem času vyrovnal hru. Oba týmy spíš hrozili z dlouhých míčů, než kombinační hrou, a tak zápas moc krásy nenabízel. Ve 31. minutě přišel faul domácího hráče a hosté dostali možnost přímého kopu. Nakrátko rozehraná standardní situace se dostala k Oláhovi a ten utaženou ranou k tyči poslal hosty do vedení. Březí se snažilo ještě do poločasu vyrovnat, ale to se bohužel pro domácí nepovedlo.

Pojistka Líkaře

Druhý poločas přinesl stejný obrázek hry s tím rozdílem, že hosté začali kompletně sázet na brejkové situace do otevřené obrany domácích. Jeden takový přišel po zbytečné ztrátě na kruhu a míč se dostal až k Líkařovi, který nadvakrát překonal brankáře domácích. Domácí byli v křeči a jejich snaha nevedla k ničemu. Bavorov tak nakonec zvítězil 2-0 a po Husinci pod sebe posunul i Cehnice, které ztrácí jeden bod na Sokol.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Na Bavorov to prostě letos neumíme. Hosté, bojující o záchranu, byli hladovější a díky brankám Oláha a Líkaře zvítězili 2-0. Nám se nedařila kombinace, nasazení, prostě nic. Kluci bohužel předvedli nejhorší výkon na jaře.




Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Beránek [-] , V. Plachta [-] , V. Kautman [-] (73. R. Bartůněk [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] , L. Martínek [-] , R. Lauda [-] (51. A. Kravčenko [-] ) , J. Bízek [-]

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Begiri [-] , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] (20. Z. Líkař [-] ) - M. Polanský [-] , D. Folta [-] - O. Eisenhammer [-] , R. Oláh [-] (90. A. Zach [-] ) - F. Sluka [-] , F. Gašpar [-] , B. Slavík [-] (88. V. Kůs [-] )

ŽK: 14. M. Hojdekr , 45. L. Martínek , 62. R. Kalčík , 62. Š. Kužvart , 90. A. Kravčenko - 13. D. Folta , 38. R. Oláh , 51. J. Koutský , 82. F. Sluka . ČK: 70. R. Kalčík .
Hráči zápasu: R. Oláh .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Hojdekr
Tip experta: výhra domácích

Hosté mají dobrý tým, určitě nepatři v tabulce tam, kde jsou, ale u nás je na našem poli převálcujeme. Zápas ovládne naše nově nalezená a výborná střední záloha.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hosté splní roli favorita a ještě si zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích