Čtvrtá jarní remíza pro Junior B


Branky


12. V. Cais , 29. M. Zelený (p.) , 47. I. Štangret - 11. L. Pomej , 70. M. Boukalík , 77. M. Linhart
25

Po minulém víkendu, kdy Husince nečekaně vyloupil Volyni, čekal na hráče okolo kapitána Caise domácí duel s B týmem Junioru, který dokázal třikrát v řadě remozivat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nahoru, dolů

Necelých padesát diváků vidělo první branku už po jedenácti minutách hry, když brankáře domácích překonal osmnáctiletý Lukáš Pomej. Hosté se ale z vedení radovali pouze minutu, když obraně utekl kapitán Cais a srovnal stav utkání. Zápas se poté přeléval ze strany na stranu a fanoušci čekali na zajímavější situaci až do 29. minuty, kdy sudí Hnilička nařídil pokutový kop pro domácí. K němu se postavil Zelený a s přehledem ho proměnil. Husinec poté mohl i navýšit vedení, ale do poločasu se už světelná tabule v brankách nepohnula.

Ztracená výhra

To, co se nepovedlo v prvním poločas, zvládli hráči Slavoje na začátku druhého dějství, když na 3-1 zvýšil Štangret. Hosté se ale nevzdali a dokázali hrozit obraně domácích. Ta odolávala až do 70. minuty, kdy na rozdíl jediné branky snížil Boukalík. Za dalších sedm minut přišla pohroma pro domácí! Hrající trenér Martin Linhart se dostal k míči a srovnal stav utkání na 3-3. Nutno ještě dodat, že Martin byl na hřišti pouhých jedenáct minut. Další branka už nepadla a tak napínavý duel Husince se Strakonicemi dopadl remízou 3-3.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Naše hra je plná nepřesností a individuálních chyb. Hrajeme pořád dětský fotbal se kterým nemůže uspět proti týmu který jen nakopává míče a o každý bojuje. Chybí větší nasazení a ochota bojovat jeden za druhého. Jediné pozitivum je, že jsme dokázali alespoň srovnat. Další kolo už je potřeba výkon zlepšit a konečně vyhrát!



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
Z. Kučera [-] - O. Sobotovič [-] , M. Zelený [-] , M. Wágner [-] , M. Předota [-] (46. D. Šmejkal [-] ) , S. Toušek [-] , P. Ťápal [-] , R. Kneifl [-] (67. J. Pešek [-] ) , I. Štangret [-] , K. Penzenstadler [-] , V. Cais [-]

FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , D. Doležal [-] (45. R. Novák [-] ) , M. Štöger [-] , L. Pomej [-] , D. Šefčík [-] , P. Kratochvíl [-] , L. Šimák [-] , P. Cibulka [-] , V. Peroutka [-] (66. M. Linhart [-] ) , O. Kafka [-]

ŽK: 41. M. Předota , 85. O. Sobotovič - 25. P. Cibulka , 83. M. Boukalík , 87. L. Šimák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ŠŤASTNÝ Petr, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Šourek
Tip experta: výhra hostů

Strakonice mají 3 remízy v řadě a myslím si, že čas na všechny tři body bude teď, 1:3.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů