Husinec zásluhou Caise loupil ve Volyni


Branky


33. V. Cais
23

Husinec nemá do jara vůbec dobrý start a v neděli je čekal duel ve Volyni. Slavoj chtěl doma naopak třetí jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečný Cais

Predikce k vývoji zápasu dostaly trhlinu už od první minuty prvního poločasu. Husinec byl pohyblivější, více na míči a dokázal si tvořit šance. Zejména kapitán Cais, který těžil z dlouhých nákopů. Díky nákopům šel kanonýr hostí dvakrát sám na bránu domácích, ale Mráze nepřekonal. Ve 33. minutě ale dostal Cais třetí možnost a tu už tentokrát ke smůle domácích fanoušků proměnil. Branka jakoby probrala domácí a ti dokázali konečně soupeře zatlačit. První poločas ale skóre už zůstalo nehnuté.

Bezcenný tlak

Poločasová přestávka pomohla a ve druhé půli měla Volyně jasně navrch, tlak navíc dostal bonusovou část čtvrt hodiny před koncem, kdy Štangret dostal červenou kartu. Domácí tlak sílil, ale chyběl klid a pomyslné štěstí v zakončení. Husinec tak přežil druhý poločas a mohl tak oslavit vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Vstup do zápasu jsme měli velmi špatný. Měli jsme špatný pohyb a v mezihře jsme si nedokázali pořádně přihrát. Zejména hostující Cais dělal obrovské problémy naší obraně, kdy dvakrát šel sám na branku, ale naštěstí nedokázal proměnit. Tyto situace nás malinko probrali a dokázali jsme si vytvořit alespoň nějaké šance, ale vždy jsme trefovali hostujícího brankáře. V 33. minutě jsme špatně bránili nákop za obranu a Cais už svůj třetí samostatný únik dokázal proměnit. Po poločasové bouři jsme hosty dokázali zatlačit, ale v koncovce jsme byli v hrozné křeči, a i kdybychom hráli do půlnoci tak bychom branku nevstřelili. Je potřeba se poučit a v příštím zápase předvést lepší výkon.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Janoušek [-] , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Chvosta [-] , J. Čužna [-] , F. Frček [-] , P. Rojík [-] (83. B. Šitner [-] ) , F. Dlouhý [-] (39. R. Prihara [-] ) , M. Vávra [-] , K. Hájek [-] (46. A. Mack [-] )

TJ Slavoj Husinec
Z. Kučera [-] - O. Sobotovič [-] , M. Zelený [-] , M. Wágner [-] , M. Předota [-] , S. Toušek [-] , P. Ťápal [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , K. Penzenstadler [-] , V. Cais [-]

ŽK: 37. M. Vávra - 13. M. Zelený , 14. V. Cais , 16. M. Wágner , 52. P. Ťápal , 74. L. Novotný , 74. K. Penzenstadler , 92. S. Toušek . ČK: 74. K. Penzenstadler .
Hráči zápasu: V. Cais .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Kukla
Tip experta: výhra domácích

Husinec dostal minulý víkend osm branek od Hoštic a příděl čekám i ve Volyni, kde domácí nic nepodcení. 4-0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pokud hosté dorazí, bude to jednoznačná záležitost pro domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích