Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý jarní zápas, druhá nula


Branky


19

V 16.kole 1.A třídy na sebe narazily tradiční celky, Dačice a Meteor Tábor, které si zatím v průběhu sezóny vedou dobře. Šlágr kola ale dopadl možná až překvapivě vysokým vítězstvím Meteoru 0:5, který zápas rozhodl už v prvním poločase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli zápas už v prvním poločase

V první šanci se ocitli ovšem domácí, jenomže po rohovém kopu odkopl balón z nebezpečné zóny Pípal. Skóre se měnilo ve 13. minutě, když se prosadil, po centru Širokého od rohového praporku, hlavou Fiala. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a znovu v něm měl prsty Široký, který chytrou nahrávkou vyslal do úniku Sedláčka, jenž střelou okolo brankáře nezaváhal. Za minutu už tabule ukazovala skóre 0:3, když chyby brankáře využil Dařena. Poté začaly trochu hrozit i Dačice, ale branku nevstřelily. Naopak na druhé straně obral ve 31. minutě Sedláček obránce a sám v úniku nadvakrát překonal brankáře. Tím se tak zapsal do listiny střelců již podruhé v zápase. Poslední střelu poločasu si připsal domácí kanonýr Štolba, ale Šedivý se nenechal zaskočit. Poločas tak skončil vedením Meteoru o 4 branky.

Domácím se dorovnat skóre nepodařilo a tak si Meteor odvezl další cenné tři body

Do druhého poločasu nastoupili domácí s nadějí na zlepšení a pomyšlením na obrat. Jenomže veškeré taktiky podkopal Dařena, který zakončil v 65. minutě Nerudův pas do sítě - 0:5. Poté už se zápas spíše dohrával, protože šance domácích na obrat byla již zcela mizivá. Po konečném hvizdu obě družstva poděkovala svým příznivcům, kteří na zápas dorazili v hojném počtu a vytvořili skvělou atmosféru. Díky těmto třem bodům se Meteor vyhoupl už na 4. příčku, o skóre a vzájemné zápasy před svého soupeře. Příští kolo se Meteor představí na svém hřišti v derby proti Veselí nad Lužnicí a Dačice narazí na nevyzpytatelnou Lokomotivu ČB.

 

 

Vojta Sedláček



Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - M. Distel [-] , R. Štolba [-] (83. A. Točík [-] ) , Š. Hric [-] (78. R. Máša [-] ) , T. Zejda [-] (46. R. Přikryl [-] ) , V. Šívr [-] , J. Brtník [-] , J. Vacek [-] , M. Šimánek [-] (74. D. Šmíd [-] ) , P. Slabý [-] , V. Leitkep [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - L. Neruda [-] , T. Dařena [-] (71. M. Kolář [-] ) , V. Sedláček [-] , F. Široký [-] , N. Hera [-] (80. A. Spálenka [-] ) , D. Velek [-] , P. Janošík [-] (46. V. Kollárik [-] ) , J. Pípal [-] , D. Fiala [-] , P. Štumfol [-]

ŽK: 55. Š. Hric , 57. V. Šívr - 31. N. Hera , 43. T. Dařena , 57. V. Kollárik .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Průchová Nikola - TUPÝ Petr, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

31. 3. 2023 22:08
Výhra hostů
Dana Bendová

Expert: Jan Vacek
Tip experta: výhra domácích

Mohlo by se jednat o šlágr kola. Bude to pro nás velmi těžké utkání, jelikož víme, jak kvalitní tým má
Meteor. V tomto zápase budou rozhodovat maličkosti a zajisté nám bude chybět absence dvou
hráčů, nicméně věřím, že kvalitu a herní pohodu dokážeme přenést i do tohoto zápasu a na domácí
půdě zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích