J. Vlk 58.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk se rval i v oslabení. Nepomohla mu ani branka gólmana Vlka!


Branky


58. J. Vlk - 78. J. Píša , 91. S. Šteier
28

Vodňanskou přesilovku zúročil v poslední minutě Šteier a zařídil hostům další body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér): "Do utkání jsme nastoupili opět s mladíky, musím říct, že v této fázi soutěže a při pohledu na tabulku, to beru jako nabírání zkušeností do budoucna a mám z toho i radost. I přesto ovšem doufám, že se dají kluci, kteří jsou zranění nebo nemocní, do pořádku (Vojta, Málek, Rod, Chvosta). Na střídačce už se objevil Vašek Pankratz, který měl z prvního utkání zlomené žebro. V prvním poločase se na můj vkus hrálo až moc opatrně a chyběla mi z naší strany větší odvaha v ofenzivní fázi. Několik šancí, které si soupeř vytvořil zlikvidoval opět skvělý brankář Formánek. Bohužel ve 45. zatáhl za záchrannou brzdu Kuba Pospíchal, když skluzem odebral míč hostujícímu hráči, ale nešťastně při tom zavadil i o soupeřovy nohy a rozhodčí jeho zákrok ocenil červenou kartou. Celý druhý poločas jsme tak hráli v deseti a to samozřejmě proti týmu jako jsou Vodňany není nic jednoduchého. Musím ovšem kluky pochválit, protože to mnohdy nebylo ani znát, že nás je o jednoho méně. V 58. minutě vystřídal v útoku našeho kapitána Petra Vondráška jeden z našich brankářů Jakub Vlk, který se blýskl na pátečním tréninku hned čtyřmi vstřelenými góly a tak jsme se rozhodli při našich absencích jej dát na hrot. Jakub měl neuvěřitelný nástup, když hned cca po třiceti vteřinách na hřišti vstřelil po centru Lukáše Vintra hlavou gól na 1:0. Mám radost i za něj, protože takový kousek zažije hráč i trenér možná jen jednou za život. Bohužel vedení se nám nepodařilo udržet, když v 78. srovnal skóre hostující snajpr Píša. Když už to vypadalo, že v deseti urveme doma alespoň bod, tak z nulového úhlu, přiznám se, že ani nevím jak, nám všechny body sebral v 90. minutě vodňanský Šteier. I přes prohru chci všechny kluky na hřišti pochválit. Více než prohra mě mrzí vyloučení Jakuba Pospíchala, který nám v dalším utkání bude chybět. Ovšem na to jsme si už zvykli, že nehrajeme nikdy v kompletní sestavě a tak si s tím opět nějak poradíme. Opět se mi, stejně jako minulý týden v Plané, líbil i výkon rozhodčích, kdy všichni tři pánové odřídili utkání v klidu. Za nás bych vyzdvihl výkon obou našich brankářů a to jak Jakuba Formánka v brance, tak Jakuba Vlka v útoku."

FK Vodňany
Jaromír Plocek (trenér): "Anglický týden jsme zakončili na půdě Vimperka. Před utkáním jsme ještě nevěděli v jaké sestavě nastoupíme a kdo bude hrát, protože ze středečního utkání jsme si donesli nějaké šrámy a zranění. Ale to je fotbal, kluci se dávali dohromady, ale někteří nemohli nastoupit. Tak přišlo na mladé hráče a kluky, kteří dlouho nehráli a je jím třeba poděkovat, jak utkání zvládli. Bylo to těžké utkání, ale férově hrané z obou stran a myslím si, že se hrál takový pohodový fotbal, kde obě mužstva chtěla hrát fotbal a snažila se o kombinaci. Vimperk má hodně mladé mužstvo a ti kluci chtějí hrát, a to je moc dobře. My jsme se soustředili na sebe a chtěli jsme si odvézt aspoň bod z venkovního utkání. A že nakonec jsou tři, tak to jsme moc rádi a musíme říci, že nám k tomu pomohlo velké štěstí, ale i um našich útočníků, kteří nám zařídili tyto body a výhru. Protože Vimperk hrál skoro celé utkání o jednoho hráče méně a hrál velmi statečně. Jestli bych mohl pochválit, tak domácího brankáře, protože chytal velmi dobře. Musíme pochválit naše kluky, protože hrát sobota, středa a sobota v tomto počtu je náročné a kluci hráli skvěle a ještě s velkou chutí. Jsme moc rádi za tři body, ale vůči klukům z Vimperka je to malinko kruté. Teď doufám, že se dáme dohromady zdravotně a užijeme si další utkání už v nějakém dobrém počtu. Moc si vážíme toho, že máme tolik bodů a teď si myslím, že přichází čas dát šanci našim mladým klukům a klukům, kteří pravidelně nehráli, aby si také zahráli, takže je tam bude trenér pomalu zařazovat. Ti kluci potřebují hrát a teď už na domácí utkání s Lhenicemi se tak stane."



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - A. Kliment [-] , T. Žofka [-] , J. Čech [-] (88. M. Hejtmánek [-] ) , J. Pospíchal [-] , L. Vintr [-] , J. Uhlík [-] , P. Vondrášek [-] (57. J. Vlk [-] ) , P. Kubačka [-] , M. Novotný [-] (75. V. Pankratz [-] ) , J. Formánek [-]

FK Vodňany
M. Melicher [-] - K. Kukla [-] , S. Kubeš [-] (54. J. Píša [-] ) , A. Iljushkin [-] (54. A. Hrynevich [-] ) , S. Šteier [-] , D. Roučka [-] (67. M. Lovička [-] ) , J. Volmut [-] , O. Hudák [-] , M. Brož [-] , J. Plocek [-] , D. Janda [-]

ŽK: 46. P. Vondrášek - 31. K. Kukla , 90. A. Hrynevich . ČK: 45. J. Pospíchal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - NEDVĚD Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Vimperku pomůže domácí prostředí a Voďnany, které už jen dohrávají sezónu, porazí 2:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vodňany překvapivě remizovali v Netolicích a teď si spraví chuť 1:3

Tip experta: remíza

Tady to vidím na dělbu bodů. 1:1

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vimperští v Šumava aréně neprohrávají a Vodňanské kapry porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů