0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně uhrála na půdě Strunkovic cenný bod, první místo tak změnilo svého majitele


Branky


24

Strunkovice sice nadále zůstávají v sezóně neporaženy, ale doma se Čkyní chtěly určitě získat více než bod. Navíc v zápase dohrávaly o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Mexiku se hrálo pravé derby, chyběly jenom góly. Šancí mnoho nebylo, hosté přijeli dobře připraveni, bylo jich stále všude plno a domácí úderná síla nenašla recept. Souhlasím s hostujícím trenérem-remíza byla zasloužená, hosté ze svými fanoušky to oslavili jako výhru a klobouk dolů před jejich výdrži, byli skvělí a slušní. Hráči Blaníku také sklidili pozápasový potlesk, celkově to byl dramatický zápas.Nyní čeká Blaník náročný program v boji o 1.místo,během týdne jedeme 3×ven a začínáme u nového lídra tabulky-v Mirovicích.

 

Zaslal: Miroslav Mottl (STR)



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek (útočník): První půle nám vůbec nevyšla. Po přestávce jsme si dokázali vytvořit pár šancí, ale nebylo to ono. Nehráli jsme dobře. Ale potýkáme se zraněními. Zdenda Vojtíšek bude mimo ještě několik týdnů, Tom má to tříslo a hraje jen se sebezapřením, Nosál má zlomenou ruku. Celkově bod ale bereme. Zase jsme neprohráli. V sobotu jedeme na půdu hlavního favorita celé soutěže do Mirovic. Škoda, že to vyšlo takhle blbě, těšil jsem se na tento zápas celý podzim, ale končím v Německu až v poledne, budu rád když stihnu druhou půli. Do toho ta červená karta pro Hoviho. Ale musíme to brát jak to je a pak se zasoustředit na Dvořiště a derby se Lhenicemi.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): K favoritovi jsme jeli s cílem podat zodpovědný výkon do obrany a pokusit se o nějaké nebezpečné momenty. Musím kluky pochválit, protože podali opravdu dobrý výkon. Trefili jsme břevno a měli jednu větší šanci. Domácí zase měli velmi nebezpečné standardky. Vše jsme ustáli a tak se body spravedlivě dělí. Bylo to bojovné ale férové utkání, diváci skvělí, pěkná návštěva a myslím , že se divákům zapas líbil. Našim fans moc děkuji za hlasitou podporu a zvu všechny za týden v sobotu od 17h hostíme Dolní Dvořiště a v pondělí jedem na výlet do Mirovic od 13h.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
A. Kašpar [-] - A. Kadlec [-] , V. Páník [-] , M. Honomichl [-] , P. Hovorka [-] , M. Dvořák [-] , T. Koloušek [-] , S. Pravda [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , R. Žurek [-]

SK Čkyně
P. Drnek [-] - J. Král [-] (83. M. Gerold [-] ) , T. Děd [-] (86. S. Schettini [-] ) , Š. Košnař [-] (61. M. Miklas [-] ) , G. Bujok [-] , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , L. Chalupa [-] (75. Š. Friedl [-] ) , M. Schettini [-] , D. Chvál [-]

ŽK: 75. M. Honomichl - 31. L. Chalupa , 57. G. Bujok , 74. M. Miklas , 87. M. Gerold , 88. M. Mikeš . ČK: 71. P. Hovorka .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Frček Filip - VEJČÍK Vít, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čkyně není soupeř, který by měl Strunkovicím doma vzít body. Tipuju 4:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Čkyně je nepříjemnej soupeř a potrápí i aktuálního vedoucího tabulky. Na bod to ale nakonec stačit nebude. Tipuji 3:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Těžký zápas pro Strunkovice, je to okresní derby a Čkyně se umí namotivovat, ale věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů