2:1
(1:1)
29. E. Tolno
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko vyšlo ve Svinech bodově naprázdno


Branky


36. O. Hruška , 55. D. Brůha - 29. E. Tolno
20

Spartak po dvou remízách přivítal na svém hřišti béčko Táborska, které chtělo navázat na vysokou domácí výhru proti Semici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra

Oba týmy byly hodně aktivní od první minuty utkání, přičemž první větší šanci měli po rohovém kopu domácí. Táborské poloviční šance ale přinesly rychleji první branku v zápase, když se ve 29. minutě po dlouhém nákopu od obránce dostal do úniku Tolno, který jen lehce přehodil domácího brankáře Popoviče, jelikož ten neodhadl vůbec míč a byl u něj až jako druhý. Vedení ale Táborsku vydrželo jen sedm minut. Právě střelec první branky Tolno mizernou přihrávkou našel pouze domácího Macáka, který poslal do souboje jeden na jednoho Ondřeje Hrušku. Ten chladnokrevně zakončil a určil tak poločasový stav utkání.

Obrat zásluhou Brůhy

Aktivní hra pokračovala i ve druhé půli a fanoušci čekali na branku jen deset minut. Domácí Valut svým přímým kopem pouze vyprášil náruč Hňupa. Brankář Táborska ale míč neudržel a dobíhající Brůha tak otočil vedení na stranu Spartaku. Táborsko mohlo hned vzápětí srovnat při závaru po přímém kopu, ale štěstí stálo při domácích, když si domácí obránce ve snaze odpálit míč trefil vlastní břevno branky. Šance se střídali na obou stranách, dokonce i domácí nastřelili tyč tentokrát správné branky, ale žádná z nich i přes závěrečný tlak hostů už v brance neskončila. Trhové Sviny tak zvítězily doma nad Táborskem 2-1.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , J. Macák [-] (64. O. Šafránek [-] ) , J. Šemro [-] (92. L. Gažák [-] ) , M. Kodras [-] (94. V. Hruška [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , J. Novák [-] (85. M. Fatura [-] )

FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - L. Tusjak [-] (67. J. Pajer [-] ) , D. Neužil [-] , R. Trantýr [-] (61. M. Ott [-] ) , E. Tolno [-] , O. Kupka [-] (34. J. Činčura [-] ) , M. Pánek [-] , J. Alozie [-] , L. Jansa [-] , K. Chotovinský [-] , D. Fišer [-]

ŽK: 77. J. Novák , 78. D. Tomek , 87. D. Brůha - 22. M. Pánek , 58. D. Neužil , 65. D. Fišer . ČK: 90. D. Fišer .
Hráči zápasu: D. Brůha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BOČEK Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rezerva Ševců je na jaře v pohodě a v Trhových Svinech to potvrdí ziskem tří bodů.

Václav Plachta

Expert: Marek Kodras
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás velmi těžký soupeř, ale už bychom potřebovali naplno bodovat. I přes územní převahu Táborska se nám podaří vstřelit 2 branky a utkání vyhrajeme 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů