3:3
(0:2)
16. M. Beko
33. J. Toth
46. M. Beko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín smazal tříbrankovou ztrátu a bere s Olešníkem bod


Branky


54. J. Vorel , 58. P. Hrachovec , 75. A. Petr - 16. M. Beko , 33. J. Toth , 46. M. Beko
13

Po dvou výhrách s čistým kontem čekal Olešník druhý výjezd za sebou, tentokrát do Protivína. Domácí družina trenéra Říhy chtěla navázat na výsledek z Jankova a nechtěla napodobit podzimní prohru 0-5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úřadující duo Beko, Toth

Hosté ale ke smůle domácích začali výborně a po šestnácti minutách navíc zásluhou dvojice Toth, Beko vedli, když druhý jmenovaný dorazil po úniku míč za záda Váverky. Hosté byli i nadále aktivnější a ve 33. minutě už i sám Toth dokázal vyzrát na brankáře domácích. Ten totiž nedosáhl na střelu z první, kterou hostující hráč vyslal na hranici vápna. Hosté mohli vést o mnohem více branek, ale další už do poločasu využít nedokázali.

Protivín v laufu

Nevyužit šance ale vůbec mrzet hosty nemusely! Hned na začátku druhého dějství se totiž podruhé prosadil Beko a vypadalo to už na jasnou záležitost. Olešník se ale nejspíše ukolébal vedením a v 54. minutě dali o sobě vědět i domácí, když se prosadil nikým nehlídaný Vorel. Za další čtyři minuty to navíc bylo zásluhou Hrachovce už jen o jednu branku a domácí byli na koni. Odměna přišla v 75. minutě z brejku, kdy se nádhernou střelou prosadil Adam Petr a odšpuntoval tak radost protivínských fanoušků. Přes stovku diváků nakonec vidělo nádherný fotbal, který skončil dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
FB Olešník: Na hřišti v Protivíně to nikdy nebývá snadné, což se bohužel potvrdilo i dnes. Naši přitom začali výborně a na těžkém terénu vedli do poločasu 2:0. Hned v úvodu druhé půle navíc zaúřadoval znovu Beko a využil pasu za obranu střelou přes šíři branky. Bohužel zbytek zápasu bychom raději zapomněli. Místo 3 bodů se tak musíme spokojit pouze s jedním a příští týden se pokusit zabodovat naplno v domácím zápase s Dražicemi.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - R. Vojta [-] , A. Petr [-] , P. Hrachovec [-] (88. O. Kvasnička [-] ) , M. Urban [-] (46. L. Buko [-] ) , M. Nedvěd [-] , D. Bečvář [-] - M. Říha [-] , J. Vorel [-] (87. J. Kozák [-] ) , M. Zach [-] , T. Vojík [-] (69. V. Štěpka [-] )

FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , L. Dudek [-] , M. Beko [-] (65. D. Heller [-] ) , R. Szó [-] (72. D. Tomášek [-] ) , J. Martinec [-] , M. Miklík [-] , L. Vojta [-] , J. Toth [-]

ŽK: 40. T. Vojík , 42. R. Vojta , 83. M. Říha - 58. R. Szó , 63. L. Dudek , 86. P. Nohava , 88. D. Tomášek .
Hráči zápasu: M. Beko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VICAN Miroslav - VICAN Miroslav, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas pro mě. Čekám vyrovnaný duel a tipnul bych si za sebe remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů