4:1
(2:1)
45. T. Pavel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská odjela ze Semic bez bodu


Branky


8

Po náročné zimní přípravě, kdy měli problém se složením sestavy si domácí Semice poradili se Sadskou jednoznačným výsledkem 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné penaltě na každé straně

Domácí vstoupili do utkání nešťastně a nabídli Sadské příležitost pokutového kopu. Míč si vzal hostující Milan Svoboda, ale pokutový kop neproměnil. Ve 29' uniknul Semický Kamlach, který stejnou příležitost vybojoval pro svůj tým. Jareš ukázal Svobodovi jak se to dělá a poslal svůj tým do vedení 1:0! Probíhala 36' a domácí Vavroušek dokázal zakončit krásnou akci svého týmu 2:0! Sadská se dokázala oklepat a ještě do přestávky snížila zásluhou Pavla na 2:1!

 

Semice si výsledek pojistili

Druhý poločas dlouho nenabídnul nic zajímavého. Ani jednomu z týmů se příliš nedařilo. V 71' přišla pojistka v podání Jana Kamlacha 3:1! Skóre utkání uzavřel znovu Vavroušek, který si připsal svou druhou branku v utkání 4:1! Do závěrečného hvizdu už se nic zajímavého nestalo a tak všechny body zůstaly v Semicích.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Dnes to nebylo jednoduché utkání, jako první zápas to bylo z naší strany trochu nervóznější. Chtěl bych pochválit všechny hráče, jako tým jsme to dnes zvládli.




Sestavy


AFK Sokol Semice
J. Vavřík [-] - J. Kamlach [-] , M. Machala [-] (68. J. Hylmar [-] ) , Š. Bříza [-] , Š. Jareš [-] (84. F. Procházka [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] (76. M. Brynych [-] ) , P. Švarc [-] (84. V. Kavka [-] ) , F. Vavroušek [-] (78. M. Koštíř [-] )

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - M. Havlík [-] , A. Šátek [-] , M. Dudla [-] , D. Čemus [-] , T. Havlík [-] (83. J. Noll [-] ) , F. Sladkovský [-] (85. J. Brynych [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Vlasák [-] , P. Michálek [-] (22. F. Horna [-] ) , T. Pavel [-]

ŽK: 11. J. Vavřík , 75. Š. Bříza - 28. M. Dudla , 74. F. Sladkovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BRÝL František - BUDIL Daniel, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů