M. Balej 50.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň "B" v Rynholci pouze remizovala s Lány


Branky


5

Umělá tráva v Rynholci hostila souboj rezervního týmu z Houstoně s Lány. Hostující fotbalisté mohli jít na utkání klidně pěšky, neboť rynholecká umělka je pár minut chůze od lánského stadionu. Béčko Hostouně se v utkání snažilo o obrat, ze zápasu nakonec odešlo jen s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány získaly brzké vedení

V neděli se v Rynholci proti sobě v rámci prvního mistrovského zápasu obou týmů v jarní části I.B třídy skupiny A utkaly celky Sokol Hostouň "B" a SK Lány. Oba celky v tabulce před zápasem dělil jediný bod, přičemž Hostouň se v případě výhry mohla posunout na 6. místo a předskočit nejen Lány, ale i tým ze Mšece, který zaváhal v sobotu s Libušínem.

 

Zápas byl již od začátku vyrovnaný, oba týmy se ale jen stěží pokoušely propracovat do pokutového území, natož do zakončení. V 11. minutě však došlo ke střele zpoza vápna a zásluhou Petra Buršíka šly Lány do vedení - 0:1. Tento moment hostouňský manšaft přinutil, aby trochu zaktivněl, avšak na gól se Hostouň v prvním poločase již nezmohla.

 

 

Rychlé vyrovnání

Ve druhém poločase se obraz hry mírně změnil a svoji zvýšenou aktivitu dokázala Hostouň přetavit ve vyrovnávací gól - 1:1. Vstřelená branka hráče Hostouně nabudila, naopak Lány se stáhly do obranného bloku. Tlak papírově domácího týmu už však v žádnou další trefu nevyústil. Zápas tedy skončil 1:1 a oba týmy už jsou zaměřeny na své následující utkání.

 

Zeptali jsme se Matěje Zíky, záložníka Hostouně, na pár otázek ohledně zápasu.

 

Jak hodnotíš svůj dnešní výkon?

 

„Zápas byl celou dobu vyrovnaný, ale gól nás nakopl. Já naskočil do hry až po našem gólu, ale jelikož jsem se na hřiště dostal na posledních třicet minut, tak to žádná sláva nebyla. Pár dotyků s balonem jsem měl, ale situace, ve kterých jsem byl, jsem obvykle nevyřešil správně.“

 

Jsi s výsledkem spokojený?

 

„S výsledkem samozřejmě spokojený nejsem, měli jsme vyhrát.“

 

Jak se těšíš na příští zápas?

 

„Na další zápas se těším. Mým cílem je se neustále posouvat dál.“

 

Autor článku: Adam Byrtus

 



Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - T. Matějíček [-] , M. Hlava [-] , S. Sihnaievskyi [-] (64. M. Zíka [-] ) , M. Dědeček [-] - J. Inneman [-] , M. Hlaváček [-] , F. Motlík [-] (68. J. Zajac [-] ) , M. Balej [-] , A. Fotr [-] - D. Šmerda [-] (89. D. Feichtinger [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - O. Putík [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] - M. Cafourek [-] , M. Petr [-] , M. Slezák [-] , J. Matějka [-] (83. J. Burger [-] ) - P. Buršík [-] (89. J. Burger [-] ) , J. Bejbl [-] (64. D. Švigár [-] ) , J. Mušálek [-]

ŽK: 33. F. Motlík - 41. O. Putík , 66. M. Slezák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Bohumil - ŘÍHA Jaroslav, VÁGNER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů