0:1
(0:1)
20. J. Šulc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plný počet pro Motorlet


Branky


20. J. Šulc
7

K předposlednímu týmu tabulky, kterým je FK Zbuzany, zavítal v rámci posledního soutěžního zápasu Motorlet Praha z osmého místa. Vzhledem k pokračujicím sporům ve zbuzanském celku to vypadá, že by to měly být snadné body pro hosty, kteří nastupují v silné sestavě. Co se v zápase dělo ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavně v klidu

Už ve 3. minutě měl branku na noze Chigozie Kenneth Ani, ale jeho dělová rána z blízka proletěla vedle pravé tyče. Pražané se museli po této šanci chvíli rozkoukat, než se do toho naplno dostali. Ve 20. minutě utekl po lajně Jan Šulc, který se nemýlil, ačkoliv byl v ostrém úhlu - 1:0. Fantastickou odpovědí mohl být únik za obranu od Azema Brahimiho, ale ve vápně možná trochu zbytečně zazmatkoval, když si chtěl pravděpodobně zaseknout dobíhajícího obránce, kterému tahle myšlenka hrála do karet. Motorlet se více méně zabydlel na půlce soupeře, ale hrál velmi trpělivě, což je párkrát stálo míč. Po zbytečných ztrátách se hnal dopředu tým Zbuzan, kterému se nedařilo tyto chyby trestat. Kdo zná hru Pinball, tak si na ní mohl ve 45. minutě vzpomenout, když se Miroslav Stoch utrhnul od obránců a hnal se sám na bránu, ale jeho střela skončila na tyči, odkud se míč odrazil zpět k němu, pohotově zaseknul brankáře, nahrál na Dominika Nátra, kterému vykopnul jeho střelecký pokus Musa Ansuma z brankové čáry přímo do náruče brankáře Patrika Matěky. Touto zběsilou akcí končil první poločas.

Šance byly, góly nikoliv

Druhá půlka zápasu byla od začátku v rukou Motorletu, který opět začínal kontrolovat hru. Pomalu, ale jistě zamykali Zbuzany prostory před bránou, aby neinkasovaly i podruhé. Do obranného bloku se útočilo očividně špatně, ale i tak se v mezírce v 70. minutě našel Miroslav Stoch, který z hranice vápna netrefil bránu o několik čísel. V 77. minutě se opět u míče zjevil Miroslav Stoch, který z velké dálky vypálil těsně vedle levé tyče. V závěrečné desetiminutovce rána Patrika Giliana z přímého kopu vystrašila brankáře Zbuzan, který po ní sice skočil, ale naštěstí se mezi tři tyče nevešla. Na závěr obdržel Musa Ansuma ještě žlutou kartu za naskočené koleno do jednoho z obránců Motorletu ve snaze vyhrát vzdušný souboj. Po nastavených dvou minutách se mohl z výhry radovat pražský Motorlet.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Matěka [-] - M. Kóňa [-] , M. Ansuma [-] , A. Brahimi [-] , S. Haluška [-] , N. Rotbauer [-] (82. M. Vasič [-] ) , I. Terekhov [-] , G. Tsonev [-] , M. Půček [-] , M. Kyloušek [-] , O. Soloviov [-]

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - M. Čepelák [-] , J. Hauer [-] , . Frizoni [-] , M. Filip [-] (90. J. Průša [-] ) , P. Gilian [-] , J. Šulc [-] , M. Stoch [-] , D. Nátr [-] (46. L. Hroník [-] ) , M. Rataj [-] (76. D. Hrabina [-] ) , C. Ani [-]

ŽK: 45. M. Kyloušek , 66. M. Kóňa , 83. G. Tsonev , 89. M. Ansuma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Flade Jens - BAUM Tomáš, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích