3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka zápasu v podání Nováka


Branky


30. M. Novák , 54. M. Novák , 83. M. Novák - 8. J. Šulc
13

Na štěchovický trávník se přijel utkat pražský Motorlet s domácí Povltavskou Fotbalovou Akademií. Vstup v podání hostů byl jako sen, ze kterého Pražany probudil hattrickem Martin Novák. Domácí se sice zdržují na druhém konci tabulky, zatímco Motorlet zaujímá sedmé místo, ale štěstí a trpělivost byla dnes na straně Povltavské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povltavskou nemusel rychlý gól mrzet

Motorlet naskočil do zápasu lépe, než kluci z Povltavské, a kontrolovali míč na svých kopačkách. Už v 7. minutě se po obrovské chybě v komunikaci mezi brankářem a obránci Povltavské dostal do šance Jun Šulc, který si elegantně obešel polovyběhlého brankáře a uklízel do prázdné brány - 0:1. Motorlet tahle branka pořádně nastartovala a mohli zvýšit už o pár minut později, když se po nepovedeném přímém kopu dostal k míči Dominik Nátr, který ke vší smůle netrefil míč úplně ideálně. Hosté to hráli na domácí borce opravdu dobře, jelikož jim vycházel útok za útokem a vzadu měli zámek, který nešel jen tak odemčít. Přeci jenom se stal tím pomyslným klíčem Martin Novák, který utekl jednomu obránci, obešel vyběhlého brankáře Matěje Mihálka, zaseknul dalšího bránícího a zakončoval do odkryté brány. Nádherná individuální práce - 1:1. Hosté se z branky neposadili a stále hráli to svoje, i když už byla Povltavská více při chuti.

Bacha na borce s dvanáctkou!

Do druhé půle šly oba celky už poněkud vyrovnaněji a nabízely nám pěknou podívanou. Už v 54. minutě se opět přihlásil o slovo Martin Novák, který dokázal pražskou obranu i podruhé - 2:1. Pražané už ztratili ten svůj klid, který měli po celou první půli a výrazně se to projevovalo na jejich hře. Domácí odolávali tlaku Motorletu po celý druhý poločas, který jim musel přijít, jako věčnost. Odměnou za poctivou práci dozadu byl moment, kdy ztrátu Pražanů potrestal nikdo jiný, než Martin Novák v 83. minutě - 3:1.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
A. Benada [-] - F. Drobílek [-] , J. Zákostelský [-] , L. Jakobovský [-] , F. Mareš [-] , M. Novák [-] (85. V. Polívka [-] ) , V. Hlinák [-] (55. L. Novák [-] ) , A. Lanc [-] , J. Košata [-] (75. M. Hejda [-] ) , Š. Starý [-] , P. Vala [-]

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - D. Veselý [-] , . Frizoni [-] (90. M. Pokorný [-] ) , C. Ani [-] , D. Hrabina [-] (64. L. Hroník [-] ) , V. Kolář [-] (64. P. Gilian [-] ) , J. Šulc [-] , D. Nátr [-] (85. M. Musil [-] ) , M. Rataj [-] , M. Čepelák [-] , M. Filip [-]

ŽK: 40. V. Kolář , 69. J. Šulc , 88. M. Rataj .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - TOUCHA Matěj, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Motorlet je favorit. Ale dám ze se 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza