0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouňské čekání na výhru se natáhlo už na jeden měsíc


Branky


21. M. Stoch , 30. M. Vaněk
15

V neděli se k zápasu 22. kola sešli hráči domácího Sokola Hostouň a Motorletu Praha. Obě družstva měla před zápasem jasný cíl a tím byly tři body,  jelikož jak Hostouň, tak i hosté z Prahy na výhru čekají už skoro měsíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první vážnější moment si diváci museli počkat necelou čtvrt hodinu hry. To se domácí, po rychlé přímočaré kombinaci středem hřiště, dostali do nadějné pozice na vstřelení vedoucí branky. Bohužel pro ně se střelecký pokus mezi tři tyče nevešel.

Chvíli poté musel domácí trenér Dominik Rodinger sáhnout k vynucenému střídaní. Po srážce s vlastním brankářem, nebyl dále schopen ve hře pokračovat obránce Lukáš Kosík, jehož nahradil Václav Bízek.

Běžela 21. minuta a Miroslav Stoch opět předvedl svou výjimečnost. Na hranici velkého vápna dostal přihrávku od spoluhráče. Krátce si míč posunul a vypálil nechytatelnou pumelici, která rozvlnila síť za zády brankáře Vitáska.

Časomíra ukrojila dalších deset minut a hosté se radovali podruhé. Tentokrát se Miroslav Stoch ocitl v roli nahrávajícího a prudkým nástřelem, před branku Hostouně, našel na zadní tyči zcela osamoceného Michala Vaňka. Pro něhož už byl jednoduchý úkol uklidit míč za brankovou čáru.

Poločasový výsledek 0:2.

Po změně stran se nedala upřít snaha domácích o srovnání, nebo aspoň snížení stavu utkaní. Soupeře často zamkli na jeho obrané polovině, ale nedostávali se do žádné šance. Naopak hosté často hrozili z rychlých přechodů do útoku.

V 60. minutě mohl vstřelit kontaktní branku záložník Jiří Januška, když se v dobré palebné pozici ocitl po rozehrávce rohového kopu. Val bránících hráčů ovšem nepropálil.

Pět minut poté se už domácí dokázali prosadit. Jejich radost ale brzy ukončil hvizd rozhodčího, kvůli ofsajdovému postavení.

Jelikož v následujících minutách už branka nepadla, hosté se mohli radovat z cenného vítězství. Kdežto Hostouň si bude muset na další body ještě počkat a může svou nelichotivou sérii ukončit příští týden, kdy jede na hřiště Králova Dvora.



Sestavy


Sokol Hostouň
D. Vitásek [-] - Z. Hucek [-] , Y. Habovda [-] (66. J. Neruda [-] ) , O. Fotr [-] , D. Novák [-] (46. Š. Krunert [-] ) , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] , J. Januška [-] , K. Charvát [-] (66. A. Fotr [-] ) , L. Kosík [-] (19. V. Bízek [-] ) , A. Zahranychnyy [-] (66. T. Matějíček [-] )

FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - J. Hauer [-] , M. Kodr [-] , . Frizoni [-] (92. C. Ani [-] ) , M. Stoch [-] (86. V. Kolář [-] ) , M. Vaněk [-] , D. Nátr [-] (73. J. Walter [-] ) , M. Rataj [-] , J. Šulc [-] (92. D. Hrabina [-] ) , M. Čepelák [-] (92. P. Gilian [-] ) , M. Filip [-]

ŽK: 35. Z. Hucek - 52. . Frizoni .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kubec Václav - HODEK Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: výhra domácích

Tady přece nemůžu říct nic jiného, než naše vítězství. Motorlet jsem ještě jako trenér neporazil, víme, že jde o hodně nepříjemného soupeře. Chceme tuto negativní statistiku narušit a pokusit urvat 3 body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích