2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loko Vltavín si připsal další výhru na domácím hřišti


Branky


15

Zajímavou podívanou nabídl zápas mezi domácím Vltavínem a mladíky z Českých Budějovic. Po zimní přestávce prokazují oba celky dobrou formu a dokáží na jaře často bodovat. Vltavín chtěl opět potvrdit, že na domácím hřišti je silným soupeřem a nestává se často, aby z něj hostující týmy odvezli vůbec nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu diváci sledovali vyrovnaný fotbal, který určitě nenudil. Obě družstva se snažila o kolmé akce, které by vedly k nějakému ohrožení soupeřovi branky a nebylo k vidění žádné nudné obehrávání nebo vyčkávání na chyby.

Přesně po čtvrt hodině odehraného času propukla poprvé v zápase na domácím stadionu radost ze vstřelení branky. Gólu předcházela kombinace domácích hráčů na pravé straně a následný centr do pokutového území. Tento centr se nepovedl hostujícím hráčům odvrátit do bezpečí, ale pouze ho vrátili zpět na kopačky domácích. Znovu přišla přihrávka do vápna, tentokrát po zemi a na její cílové adrese stál Ondřej Sprinz. V dobré pozici zachoval klid a svou levou nohou poslal míč přesně k levé tyči. Na tuto střelu byl i hostující brankář Lerch krátký.

Další průběh první půle byl dosti soubojový, především ve středu hřiště. Často z těchto soubojů ale vycházeli vítězně domácí hráči, kteří byli nebezpečnější i směrem do útoku. Žádná další branka ovšem v prvním dějství nepadla a tak byl stav po 45 minutách 1:0.

 

Šance na srovnání stavu přišla pro Dynamo v 57. minutě. Robin Polanský dostal dobrý balón za domácí obranu a z prvního doteku jej nastřelil před Štorcovu branku. Tam si na něj seběhl hostující útočník Martin Prášek. Jemně míč lízl a nebezpečně ho nasměroval na branku Vltavínu. K jeho smůle ovšem toto zakončení gólem neskončilo.

Na časomíře běžela 70. minuta a hostující celek zahrával rohový kop. Místo zakončení ale přišel rychlý brejk Vltavínu, který vedl Tomáš Kuchař. V situaci tři na jednoho přihrál míč na druhou stranu, kde byl zcela osamocený Daniel Jaroš. Ten tváří v tvář brankáři Lerchovi zachoval klidnou hlavu a poslal míč za jeho záda.

V následujících minutách si už domácí hráči dokázali pohlídat dvoubrankové vedení a nedopustili žádné drama.

Vltavínští tak opět nedovolili aby si z jejich stadionu někdo odvezl body a ty tedy zůstali v Praze.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - C. Maione [-] (89. L. Veselý [-] ) , D. Klimenda [-] , T. Kuchař [-] (84. M. Vacek [-] ) , D. Podzimek [-] , O. Sprinz [-] (46. D. Jaroš [-] ) , L. Trávníček [-] (89. A. Banishevski [-] ) , A. Kokeš [-] (65. V. Lukavský [-] ) , A. Kovernikov [-] , D. Matějka [-] , A. Borkovec [-]

SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - J. Pařízek [-] (82. V. Bartizal [-] ) , J. Brabec [-] , S. Böhm [-] - T. Hák [-] , D. Krch [-] - M. Prášek [-] , R. Polanský [-] (65. D. Pravda [-] ) , T. Bečvář [-] - L. Bastl [-] (82. A. Pech [-] ) , M. Šimoník [-] (76. Š. Pineau [-] )

ŽK: 57. A. Kokeš - 73. D. Pravda , 75. T. Bečvář .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Bohata Antonín - ŠŤASTNÝ Vít, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: výhra domácích

Setkají se dva velmi mladé celky. U Budějic bude hodně záležet v jaké přijedou sestavě. Pokud přijede Bastl a další hráči z Áčka, tak to vidím na remízu. Jelikož ale nevím, kdo přijede, tak dávám jedničku.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích