2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:30

21.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dynama zvítězila proti Admiře


Branky


13

Na vysoké vítězství z minulého kola chtěli navázat hráči jihočeského Dynama. Na složišti, kde rezerva Dynama hraje své domácí zápasy, přivítali pražskou Admiru. Na podzim se tyto dva celky rozešli smírně po remíze 1:1 a podobný výsledek se dal očekávat i nyní. Podpořit svůj tým přijela i skupinka fanoušků Admiry, která s sebou přivezla i bubny a vytvořila příjemnou fotbalovou kulisu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyšel lépe Admiře, ta dokázala zamknout jihočeské mladíky na jejich obrané polovině a vytvářela si azjímavé příležitosti k zakončení. Bohužel pro Pražany nedokázali ani jednu přetavit ve vytouženou vedoucí branku. Dynamo, poté co se dostalo k míči, tak se snažilo o rychlé přechody do útoku, ale většina z nich byla zastavena skvělou defenzivou hostů.

 

A když první poločas branku nepřinesl, odcházelo se do kabin za bezbrankové remízy 0:0.

 

Změna stran už byla gólově o dost bohatší. První gól utkání viděli diváci v 59. minutě a k radosti pro většinu z nich skončil i ve správné síti. Po standartní situaci se dokázal prosadit domácí útočník Martin Prášek, jenž si ve vápně našel centrovaný míč a uklidil ho za záda brankáře Martinice.

 

Uplynula sotva minuta a stav zápasu byl znovu srovnán. V 60. minutě se o to postaral Miroslav Horák. Ten se po rohovém kopu dokázal dostat vysoko nad všechny ostatní hráče a překonal brankáře Lercha.

 

 

Po necelé čtvrt hodině hry se ujali vedení opět domácí. Po chybném obraném zákroku se dostal do samostatného úniku jihočeský útočník Hais. Místo střely, kterou očekával celý stadion ale našel přihrávkou úplně volného spoluhráče Práška. Ten dostal míč na zlatém podnose a pohodlně rozvlnil síť.

 

Dynamo si zbytek zápasu dokázalo pohlídat a nepřipustilo další vyrovnání. Konečný stav zápasu tak zněl 2:1 pro domácí.

 



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - S. Böhm [-] , J. Pařízek [-] , J. Brabec [-] , M. Šimoník [-] - T. Hák [-] , D. Krch [-] - L. Bastl [-] (74. J. Vais [-] ) , R. Polanský [-] (67. D. Hais [-] ) , T. Bečvář [-] , M. Prášek [-] (92. Š. Pineau [-] )

FK Admira Praha
M. Keller [-] - J. Martinic [-] (71. R. Šiler [-] ) , M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , V. Záruba [-] (46. J. Michálek [-] ) , J. Jandovský [-] , M. Douděra [-] (78. J. Mráz [-] ) , M. Čácha [-] , V. Venc [-] (52. P. Kunc [-] ) , M. Fric [-]

ŽK: 87. D. Krch - 43. A. Čížek , 68. M. Horák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

už to chce na jaře navázat na parádní výkony z podzimu

Martin Šplíchal

Expert: Marián Geňo
Tip experta: remíza

Admira za posledních šest kol porazila jen Sokolov a trochu ztratila ve hře o postup. Přesto si myslím, že na jihu neprohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích