3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klokani zaznamenali třetí výhru v řadě


Branky


13

V sobotu dopoledne odcestovali fotbalisté Hostouně do Prahy, aby zde sehráli zápas s rezervou vršovických klokanů. Forma obou celků z posledních dvou duelů se dosti lišila. Zatímco domácí Bohemka zaznamenala dvě výhry, hosté dokázali urvat pouze bod za remízu pro Karlovým Varům. Po dlouhé době se v základní sestavě Bohemians objevil i uzdravený Jan Morávek, který byl v minulých týdnech zraněný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří drželi míč a předváděli rychlé, krátké kombinace, jenž dělali hostům problémy. První šanci si klokani vypracovali po deseti minutách hry, kdy se mohl, po rychlém brejku gólově prosadit Vladimír Zeman, ale svůj pokus namířil těsně vedle branky brankáře Tetoura. V 17. minutě vedl ojedinělý útok Hostouně Miker, jeho první střela byla zblokována a následnou dorážku z dobré pozice poslal vysoko nad.

 

Běžela 25. minuta utkání a přišla první branka. Opět rychlý protiútok domácích na jehož konci stál Michal Vrána. Ten si navedl míč do vápna, jednoduše si připravil pozici k zakončení a svou slabší levou nohou nádherně obstřelil Tetoura. Bohemians se tak dostali do zaslouženého vedení a pokračovali v tlaku i nadále.

 

Časomíra ukrojila dalších deset minut a klokani se radovali podruhé. Stalo se tak po chybné rozehrávce Tetoura, jehož úmysl přečetl Morávek. Třiatřicetiletý záložník následně předložil míč Vránovi a ten už propálil vše co stálo mezi ním s brankou Hostouně.

 

Do kabin se odcházelo za stavu 2:0 a nutno říct, že zcela zaslouženě.

 

Z druhého dějství se odehráli pouze tři minuty a ve stoprocentní šanci se objevil domácí Zeman. Místo rychlého zakončení ale volil ještě kličku brankáři, která byla přečtena a změna stavu se tak nekonala.

 

Po vyrovnané hře v druhém poločase dostalo utkání pořádnou zápletku až na samém konci. V poslední, čili 90. minutě se dostal k zakončení zpoza vápna hostující Gabovda a krásnou ranou poslal míč přesně k pravé tyči. Kontaktní brankou dostal duel úplně nový náboj, jelikož hosté vycítili šanci aspoň na bod.

 

Ta však netrvala ani minutu, když ji razantně utnul, svým průnikem, David Nekvasil a rozhodl tak o třetí výhře Bohemky v řadě.

 



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - D. Bartek [-] , O. Damašek [-] , J. Morávek [-] , J. Koutský [-] (77. S. Wexler [-] ) , M. Vrána [-] (90. R. Janovský [-] ) , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , D. Farkaš [-] , M. Kadlec [-] , J. Müller [-] (63. D. Nekvasil [-] )

Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Neruda [-] (77. K. Charvát [-] ) , Z. Hucek [-] , A. Fotr [-] (46. F. Novák [-] ) , D. Novák [-] (60. Y. Habovda [-] ) , A. Vlasák [-] , J. Januška [-] , J. Miker [-] (60. O. Fotr [-] ) , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] (60. . Pavi [-] ) , V. Bízek [-]

ŽK: 33. F. Dostál , 67. D. Farkaš - 32. L. Kosík .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - MELNIČUK Vladimír, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marián Geňo
Tip experta: výhra domácích

Asi jednička, Hostouň má ale velmi dobré mužstvo, nebude to jednoduchý zápas. Ale Bohemka je pro mě zatím největší překvapení soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích