Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

21.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky Povltavské Fotbalové Akademie z posledních minut dokázali zápas pouze zdramatizovat


11

Třetí zápas po sobě sehráli hráči Vltavínu na domácí půdě. Po vítězství proti Admiře, následovala v minulém kole porážka s plzeňským béčkem. Tentokrát na hřiště Vltavínu zavítala Povltavská Fotbalová Akademie bojující o záchranu v soutěži.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání vstoupili povzbuzeni výhrou z minulého víkendu, kdy doma, v důležitém zápase, dokázali skolit souseda z tabulky Sokolov 1:0.

Vltavínští sice, dle očekávání, byli od prvních minut častěji na balónu, ale nemohli se dostat do žádné zajímavější situace před Benadou. První výraznější šance tak přišla po rychlém brejku, který se naskytl hostujícímu celku, ale branku nepřinesl. Opět se tak potvrdilo známé pravidlo „nedáš, dostaněš“. V 15. minutě totiž domácí kapitán Maione odcentroval a našel přesně hlavu Klimendy, jenž neměl problém uklidit míč do sítě.

 

Následovala vyrovnaná pasáž, kdy ani jeden z týmů nebyl lepší než soupeř. Změna přišla pět minut před koncem prvního poločasu. Ve 40. minutě Maione poslal do vápna nádherný centr a znovu našel hlavu jednoho ze svých spoluhráčů. Tentokrát se střelecky prosadil Tomáš Kuchař a nutno říct, že míč trefil opravdu skvěle, přímo do pravé šibenice.

 

Do kabin se odcházelo za dvoubrankového vedení domácích a zdálo se, že zápas se už bude pouze dohrávat.

 

Po změně stran se obrázek hry zcela změnil. Hosté do druhé půle vstoupili o poznání lépe a dokázali Vltavín pořádně zatlačit. Vypracovali si řadu rohových kopů z nichž mohli klidně vstřelit kontaktní branku, ale to se jim nepovedlo. Další tvrdá rána pro PFA přišla v 70. minutě, kdy domácí skvěle vyřešili rychlý brejk, na jehož konci stál zakončující Sprinz a domácí už vedli o tři góly.

 

V probíhající 76. minutě se naskytla hostům zajímavá standartní situace z hranice velkého vápna. Zahrávání se ujal Jan Zákostelský. Chytrou ranou k tyči dokázal prostřelit vše co mu stálo v cestě a dal tímto gólem svému týmu ještě naději na bodový zisk.

 

Konec utkání, přesněji 90. minuta znamenala druhou branku PFA v zápase. Střídající Markovych stál ve správný moment na správném místě a dostal se k zakončení z bezprostřední blízkosti. Jeho branka však pro PFA přišla příliš pozdě a domácí si zbytek utkání dokázali pohlídat.

 



Sestavy


FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - C. Maione [-] , D. Klimenda [-] (71. A. Borkovec [-] ) , T. Kuchař [-] (62. A. Kokeš [-] ) , D. Podzimek [-] , D. Jaroš [-] (85. A. Banishevski [-] ) , L. Trávníček [-] (62. M. Vacek [-] ) , O. Sprinz [-] , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] , A. Kovernikov [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
A. Benada [-] - F. Drobílek [-] , P. Masopust [-] (46. E. Babeshko [-] ) , P. Vala [-] , L. Jakobovský [-] , F. Mareš [-] (71. V. Hlinák [-] ) , M. Novák [-] (81. V. Markovych [-] ) , M. Hejda [-] , L. Novák [-] (46. Š. Starý [-] ) , A. Lanc [-] , J. Zákostelský [-]

ŽK: 32. J. Zákostelský , 58. A. Lanc , 81. L. Jakobovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolátor Petr - BAUM Tomáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Šplíchal

Expert: Marián Geňo
Tip experta: výhra domácích

Vltavin je doma vždy silný, PFA potřebuje teď každý bod, ale myslím, že v Praze ho nezíská.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích