0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci Plzně zdemolovali rozjetý Motorlet pěti góly


Branky


22. P. Gilian (vl.) , 32. R. Durosinmi , 34. P. Vacek , 61. R. Durosinmi , 63. M. Krůta
11

Šlágr 19. kola nabídlo utkání mezi pražským Motorletem a rezervou Viktorie Plzeň. Oba celky na jaře zatím nepoznaly pachuť porážky a domácí navíc neztratili ani jeden bod, jelikož všechna předešlá utkání dokázali vyhrát.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv se zdálo, že utkání bude třeba i o jediné brance, která může určit vítěze, nebylo tomu tak. Proti tomuto názoru byli od prvních minut mladíci z Plzně. Na soupeře vlétli a mačkali jej co to šlo.

 

Už po dvaceti odehraných minutách šli hosté do vedení. Pomohla jim k tomu teč motorletského Gilian, jenž si nešťastně srazil míč do vlastní branky.

 

O deset minut déle, přesněji ve 32. minutě udeřili plzeňští podruhé. Tentokrát už se z branky radoval konkrétní střelec a nebyl to nikdo jiný, než mladík z Nigérie, Rafiu Durosinmi, který do Plzně přišel v zimě na hostování z Karviné.

 

Domácí stačili sotva rozehrát a brankář Kotek musel lovit míč ze své sítě znovu. To když jej ve 34. minutě překonal devatenáctiletý Patrik Vacek, pro kterého tato branka znamenala i jeho premiérovou trefu v seniorském fotbalu.

 

Možná by se čekalo, že změna stran nakopne Motorlet ke zlepšení výkonu a třeba se aspoň pokusí domácí výsledek zkorigovat. Bylo tomu ale zcela opačně.

 

Po hodině hry přidal svůj druhý gól v utkání Durosinmi, který si možná i tímto výkonem řekl o větší herní vytížení v prvním týmu Viktorky.

 

A znovu, tak jak při druhém a třetím gólu, byl časový rozdíl mezi čtvrtým a pátým pouhé dvě minuty.

V 62. minutě totiž překonal Kotka plzeňský Milan Krůta a upravil tak skóre na konečných 0:5.

 

Béčko Plzně tudíž přejelo Motorlet vysokým rozdílem a ukončilo jeho jarní neporazitelnost. Navíc se výhrou vyhouplo do čela tabulky, kde vystřídalo Jiskru Domažlice.

 



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Plzeň B
Adam Čihák (kapitán FC Viktoria Plzeň B): Od první do poslední minuty jsme byli lepším týmem. Samozřejmě nám pomohl vlastní gól domácích, ale následovaly další dvě branky do prvního poločasu. Druhá půle byla čistě a jen o nás, aby jsme nedostali soupeře zpátky do hry. To se nám povedlo a navíc jsme přidali další dva přesné zásahy a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - J. Walter [-] (62. J. Hauer [-] ) , P. Gilian [-] , V. Kolář [-] (59. M. Pokorný [-] ) , M. Stoch [-] , M. Vaněk [-] , D. Nátr [-] , M. Rataj [-] , J. Šulc [-] , M. Čepelák [-] , M. Filip [-] (62. D. Hrabina [-] )

FC Viktoria Plzeň B
A. Zadražil [-] - A. Čihák [-] , R. Durosinmi [-] , J. Novák [-] (82. F. Lörincz [-] ) , P. Vacek [-] , O. Oravec [-] (82. M. Doubek [-] ) , Š. Planeta [-] (71. A. Štauber [-] ) , M. Krůta [-] (82. F. Červený [-] ) , O. Deml [-] (71. P. Falout [-] ) , M. Ndiaye [-] , D. Fišer [-]

ŽK: 33. D. Nátr , 57. M. Filip , 64. M. Čepelák - 87. A. Čihák .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Baum Tomáš - ŘEHÁČEK Lubomír, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Adam Čihák
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv Motorlet vykazuje skvělou formu, věřím, že je dokážeme porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích