3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 13:30

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň porazila na domácí půdě těsně Zbuzany


Branky


15

V sobotu odpoledne přijeli do Hostouně hráči Zbuzan s jasným cílem. Chtěli si připsat první soutěžní vítězství v letošním roce a dá tak zapomenout na nepovedený start do jarní části ligy. Domácí, ačkoliv prohráli s rezervou budějovického Dynama, podali v minulém kole sympatický výkon. Jedinou kaňkou bylo vyloučení jejich dvou hráčů, kteří tak nebyli k dispozici pro dnešní duel.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diváci nečekali na gól svého týmu nijak dlouho. Již v 9. minutě poslal svou střelou do vedení Hostouňské, záložník Zdeněk Hucek, jenž propálil hostujícího brankáře Barciagu.

 

Následující minuty přinesly urputný boj v němž na míči byli spíše hosté. Ty se snažili o kombinační fotbal, nicméně vyrovnávací branku do konce poločasu nevstřelili. Góly začaly padat až po změně stran.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, což bylo zapříčiněno i změnou v sestavě, kdy se do zápasu dostali jiní ofenzivní hráči díky střídání. Po pěti minutách se povedlo hráčům Zbuzan srovnat stav utkání zásluhou Hampla.

 

Na tuto branku ovšem zareagovali domácí tak, jak by chtěl každý tým. Po chvíli totiž vrátil Hostouni, po rohovém kopu, vedení Dominik Štětka. Pro nějž tato branka znamenala premiérovou trefu v zelenobílých barvách.

 

Hosté, jak je u nich zvykem, stále drželi více míč na svých kopačkách, ale nedokázali tuto vyhodu přetavit v gól. Stejný problém srážel Zbuzany i v minulém utkání.

 

Devět minut uběhlo od druhé branky domácích a na stadionu v Hostouni se domácí příznivci radovali potřetí. Důvod k radosti jim dal svým gólem Jiří Januška.

 

Hostům se sice v závěru zápasu podařilo snížit na jednobrankový rozdíl zásluhou Tsopa, ale na další branku už se nezmohli.

 

Domácí si připsali po vítězství do tabulky všechny tři body a Zbuzany vyšli i na třetí pokus bodově na prázdno a budou doufat, že tuto nepříjemnou sérii utnou už v příštím zápase proti Domažlicím, kdy to pro ně nebude vůbec jednoduché.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Jiří Miker: Dnes jsme měli i štěstí. Sice jsme vyhráli, ale zápas byl vyrovnaný a soupeř držel častěji balón, rychle kombinoval a to nám činilo menší problémy. Pomohli jsme si brankou z rohu, což se nám podařilo po dlouhé době a i díky tomu jsme dokázali utkání zvládnout.




Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Neruda [-] (78. F. Novák [-] ) , Z. Hucek [-] , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] (85. D. Šmerda [-] ) , J. Januška [-] (78. A. Fotr [-] ) , K. Charvát [-] , J. Miker [-] (88. K. Drul [-] ) , Š. Krunert [-] , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-]

FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] - K. Hrubeš [-] , J. Jakab [-] , B. Agyeman [-] , K. Houha [-] , R. Barciaga [-] (65. J. Škoda [-] ) , L. Pouček [-] (46. A. Oketayot [-] ) , T. Křenek [-] , P. Hampl [-] , D. Eichler [-] (65. A. Tsopa [-] ) , J. Nováček [-] (46. O. Etemike [-] )

ŽK: 68. Š. Krunert - 31. B. Agyeman , 37. K. Houha , 64. T. Křenek , 91. A. Tsopa .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠMAT David, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: remíza

Jelikož Hostouni budou chybět dva hráči ze základní sestavy, kteří dostali v minulém zápase červenou a Zbuzany už taky potřebují nějaký ten bod, tak utkání skončí remízovým výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích