P. Mužík 17. (p.)
R. Aubrecht 64.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmů se skvělou formou vyzněl lépe pro domácí Jiskru


Branky


17. P. Mužík (p.) , 64. R. Aubrecht
15

Osmnácté kolo svedlo proti sobě dosud neporažené týmy v letošním roce. Do Domažlic přijela rezerva Dynama, očekával se zajímavý zápas, ve kterém byla v roli mírného favorita přeci jen domácí Jiskra, která do zápasu vstupovala z pozice prvního místa v tabulce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu stihla časomíra ukrojit pouhých 14 vteřin a domácí už mohli jít do vedení. Po rozehrávce poslala Domažlická obrana nákop dopředu. Útočníci Jiskry byli v hlavičkových soubojích důraznější a míč se tak dostal až k zakončujícímu Došlému, jenž se zjevil zcela osamocen před Lerchem. Hostující brankář, ale dokázal jeho pokus zneškodnit a odvrátit na rohový kop.

 

Ten kdo dorazil na tento zápas se opravdu nenudil, šancí na úvodní branku bylo opravdu hodně. Například ve 13. minutě mohli jít do vedení hosté. Po rychlém protiútoku posunul míč Bečvář do běhu Bastlovi. Toho, ale dokázal vychytat Cherepko a Bastl nenavázal na své předešlé góly z minulých kol.

 

Minutu na to se na opačné straně hřiště předvedl skvělým zákrokem Lerch, jenž musel likvidovat nebezpečnou střelu Pavlíka.

 

Po dalších dvou minutách se Pavlík skvěle prosmýkl mezi hráči hostů a došel až do vápna, kde ho k zemi poslal jeden z bránících hráčů. Sudí Hoch nečekal ani chvíli a odpískal pokutový kop. K jeho zahrávání se postavil domažlický kapitán Petr Mužík. Střelou do levé části branky nedal Lerchovi šanci k zákroku a poslal Jiskru do vedení.

 

Od tohoto momentu se hrál znovu velmi vyrovnaný fotbal a náznaky šancí byly na obou stranách. Čtyři minuty před koncem první půle měl na hlavě vyrovnávací branku českobudějovický Pech. K jeho smůle, ale nedokázal zamířit přesně a poslal míč pouze vedle brány.

 

Po změně stran se divákům naskytl ten samý obrázek hry jako v prvním poločase. Na šance bohaté utkání a skvěle chytající brankáři obou mužstev. V 55. potvrdil tato slova skvěle chytající Cherepko, když zneškodnil neméně dobrý pokus Pravdy.

 

V 66. minutě poslal Jiskru do dvoubrankového vedení Aubrecht. Z levé postranní čáry se prodral až k zakončení a prostřelil Lercha.

 

Na tuto branku reagoval realizační tým Dynama rovnou čtyřčlenným střídáním. V 76. minutě dostali hosté zajímavou příležitost v podobě trestného kopu kousek za vápnem. Ránu Bohma dokázal Cherepko vyrazit pouze před sebe a míč se dostal k Bastlovi. Ten nepotvrdil roli střelce a poloprázdnou branku minul.

 

Dynamo se i nadále hnalo za vyrovnáním, ale vytoužený gól se nedostavil. Domažlice tak zvládli tento duel a upevnili své první místo v tabulce. Naopak Dynamo si z Domažlic odvezlo první jarní porážku.

 



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - M. Mlynařík [-] , J. Teršl [-] , S. Fedak [-] (85. T. Holík [-] ) - P. Mužík [-] , S. Vávra [-] , K. Pavlík [-] (70. V. Černý [-] ) , P. Došlý [-] (80. K. Bílik [-] ) , R. Aubrecht [-] (85. M. Rychnovský [-] ) - J. Zajíček [-] (70. J. Sojka [-] ) , F. Dvořák [-]

SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - J. Pařízek [-] , J. Brabec [-] , O. Čoudek [-] - A. Pech [-] (69. D. Krch [-] ) , T. Hák [-] (69. J. Vais [-] ) , D. Pravda [-] (69. Š. Pineau [-] ) , S. Böhm [-] - T. Bečvář [-] - M. Šimoník [-] (69. M. Prášek [-] ) , L. Bastl [-]

ŽK: 57. K. Pavlík , 80. P. Došlý , 90. P. Mužík - 50. S. Böhm .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - COUFAL Jaroslav, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání, ale přeci jen více věřím domácím. Zajisté to bude zajímavý zápas, který může rozhodnout jediná branka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů