1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů přinesla Přešticím první jarní bod


Branky


15

Oplatit soupeři vysokou porážku z podzimu. Tak vstupovali na hřiště hráči Písku. Nutno dodat, že před zápasem byli i v roli mírného favorita, jelikož hosté Přeštic zatím nedokázali na jaře zapsat do tabulky ani jeden bod a postupně se začínají lehce propadat tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kouč Nousek měl již k dispozici uzdravené duo Kalousek s Koreš. Tito dva stěžejní hráči ovšem raději zůstali na lavičce náhradníku a nezasáhli tak do zápasu od prvních minut.

 

Stadion na břehu Otavy sledoval v prvním poločase vyrovnaný zápas, který nenabídl příliš mnoho zajímavých fotbalových situací. Obě mužstva se spíše střídala v držení balónu a tak, když rozhodčí Trska fouknul do píšťalky, odcházely celky do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

Do druhého poločasu udělal trenér Nousek dvě změny s jasným cílem o vstřelení vedoucí branky, jelikož na hřiště poslal oba dva výše zmiňované borce, čili Kalouska s Korešem. Toto střídaní přineslo ovoce již po pěti minutách. Střelecký pokus Štěpána Koreše totiž znamenal vedoucí branku žlutomodrých.

 

Písečtí se ale neradovali z vedení příliš dlouho. V 61. minutě dokázal hostující Ondřej Chocholoušek prostřelit brankáře Satrapu a vrátit zápas do nerozhodného stavu.

 

Ve zbytku utkání to byl spíše boj o každý metr hřiště, což dokazují i žluté karty, kterých sudí Trska v posledních dvaceti-pěti minutách rozdal rovnou šest.

 

Písku se tak nepodařilo vrátit soupeři podzimní porážku a pro Přeštice znamenala remíza první jarní body.

 



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV
David Arzberger: Myslím, že zápas jsme měli více méně pod kontrolou, ale v posledních třech zápasech nás sráží neproměňování šancí. Kdyby to bylo jinak, klidně jsme mohli vyhrát.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - R. Baďura [-] (46. Š. Koreš [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] , K. Malý [-] , O. Běloušek [-] , O. Bicenc [-] (74. D. Hendrych [-] ) , A. Musa [-] , J. Kašpar [-] , M. Němeček [-] (84. D. Štěch [-] ) , S. Vokurka [-] (46. M. Kalousek [-] )

FK ROBSTAV
J. Švihořík [-] - M. Suchý [-] , D. Hradecký [-] , V. Heger [-] , T. Arzberger [-] (69. P. Řezáč [-] ) , M. Zeman [-] (92. P. Bodnaruk [-] ) , D. Černý [-] (92. M. Vohrna [-] ) , T. Rossmann [-] (78. R. Popovič [-] ) , D. Kraml [-] , O. Chocholoušek [-] , J. Rádl [-]

ŽK: 55. M. Němeček , 72. A. Musa , 85. Š. Koreš , 92. K. Malý - 81. D. Hradecký , 92. D. Kraml .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Trska Adam - DOUBRAVA Jakub, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jasné, věřím, že se nám doma povede potvrdit 3 body ze Zbuzan a Přešticím vrátíme podzimní prohru!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích