L. Bastl 44.
L. Bastl 73. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 11:00

17.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň doplatila na nedisciplinovanost


Branky


44. L. Bastl , 73. L. Bastl (p.)
12

Vyhrocené utkání, ve kterém místo gólů padaly převážně karty. Takový byl zápas mladíků Dynama a jejich soupeřem z Hostouně. Oba týmy minulé kolo naplno bodovaly a chtěly potvrdit tříbodový zisk i v dnešním duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl hodně ovlivněn již po 30 vteřinách hry. Václav Bízek, hráč, jenž v dřívějších letech působil právě v černobílém dresu, zatáhl za záchranou brzdu a zmařil tímto způsobem velkou šanci Dynama. Rozhodčí mu následně ukázal červený kartonek a Bízek tak zřejmě viděl svou nejrychlejší červenou kartu v dosavadní kariéře.

 

Paradoxně první dobrou příležitost si po standartní situaci vypracovali hosté. Zakončení jednoho z nich ovšem letělo mimo tři tyče.

 

Červenou kartu mohl ve 12. minutě vidět i domácí David Pravda. Ten před střídačkami tvrdě sestřelil zezadu jednoho z hostů. Rozhodčí Černý, ale v tomto případě udělil pouze žlutou kartu, což nelibě nesl realizační tým Hostouně.

 

Z důvodu početní převahy hráčů, Dynamo drželo více míč a podnikalo zajímavé útoky převážně po stranách, kde se jim dařilo dobře přečíslovat obranu hostů. Následné centry do pokutového území, už ale nebyly tak přesné.

 

První vážnější zákrok musel předvést brankář Tetour až po dvaceti minutách. To jeho pozornost z velké dálky prověřil jeden z černobílých nepříjemnou střelou.

 

V závěru poločasu se domácí přeci jen usadili na delší dobu na polovině soupeře. A když se jim nedařilo vstřelit branku po centrovaných míčích, přišla průniková přihrávka středem. Tu za sebe krásně protečoval Bečvář a za ním si míč našel Bastl, který prostřelil Tetoura.

Po změně stran bylo na hostech vidět, že ještě nesložili zbraně a snažili se o vyrovnání. I v početní nevýhodě byli domácím důstojným soupeřem. Naděje na srovnání skóre se rozplynula v 72. minutě.

Na přihrávku do vápna si naběhl Bastl, který se tělem dostal před obránce a stačilo pouze usměrnit míč do sítě. Proti byl ale obránce Gabovda, jenž Bastla stáhl k zemi. Sudí Černý tak musel i tento zákrok ocenit červenou kartou, poslal hosty do devíti a nařídil pokutový kop.

 

Penalty se ujal sám faulovaný. Bastl potvrdil skvělou střeleckou formu a poslal Dynamo do dvoubrankového vedení.

 

Oslabená Hostouň už neměla síly na vyrovnání, jelikož ztráta dvou hráčů na hřišti se s přibývajícím časem projevovala stále markantněji.

 

Rezerva Dynama potvrdila výsledkem 2:0 vzrůstající formu a připsala si další tři body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň
Dominik Rodinger: Samozřejmě jsme nikdo nečekali, že dostaneme v první minutě červenou kartu, když jsme od dob mého příchodu k mužstvu dostali hned v prvním, ale pak už nic. Shoda okolnosti, že to byl chudák Bízek, který tam dle mého názoru měl celou rodinu . Postavili jsme se do bloku a šli hrát na brejky. Kluci to vzali do svých rukou, hráli odvážně, takticky skvěle a byli i poměrně dost nebezpečný směrem dopředu. Bohužel soupeř využil naší chvilkové nepozornosti minutu před koncem poločasu a dal velice důležitý gól na 1:0. Druhý poločas jsme ale začali velmi aktivně, byli jsme lepším týmem na hřišti, navázali na první poločas a opět si vytvořili nebezpečné situace. Bohužel jsme nedokázali vstřelit branku a naopak z nenápadného centru na zadni tyč Yuri Habovda zatáhl v šanci soupeře a tak i on dostal červenou. Dvojí trest? Penalta a červená byl pro nás vlastně konec. Ale troufnu si říct, že jsme i přes to všechno odehráli hlavně morálně jeden z nejlepších utkání, kluci si opravdu chvilkami dělali i s mínus jedním hráčem se soupeřem co chtěli, ale nedokázali jsme dát branku. Soupeři gratulujeme k vítěztví a my musíme zamakat příští týden.



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - M. Šimoník [-] , O. Čoudek [-] , J. Pařízek [-] , J. Brabec [-] - D. Pravda [-] (46. J. Malecha [-] ) , T. Hák [-] (89. D. Krch [-] ) , S. Böhm [-] , L. Bastl [-] - R. Polanský [-] (25. A. Pech [-] ) , T. Bečvář [-] (89. Š. Pineau [-] )

Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Neruda [-] (62. J. Miker [-] ) , Z. Hucek [-] , Y. Habovda [-] , F. Novák [-] , A. Fotr [-] (62. A. Zahranychnyy [-] ) , A. Vlasák [-] (82. K. Drul [-] ) , J. Januška [-] (77. D. Novák [-] ) , Š. Krunert [-] , L. Kosík [-] , V. Bízek [-]

ŽK: 12. D. Pravda , 49. J. Brabec , 51. L. Bastl , 61. J. Malecha . ČK: 1. V. Bízek , 72. Y. Habovda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - POLENA Jiří, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Jiří Miker
Tip experta: výhra hostů

Věřím v sílu našeho týmu a očekávám výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích