0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 13:00

17.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořká prohra domácích Zbuzan


Branky


11

Napravit zaváhání z prvního jarního kola. To bylo podstatné pro obě mužstva v tomto utkání. Domácí minulý víkend nestačili na Králův Dvůr a padli výsledkem 2:1, stejným skóre, před týdnem, podlehl i Písek mladíkům Dynama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na zápas přijeli bez svého nejlepšího střelce Kalouska. Ten si v předešlém utkání poranil kotník a nebyl tak k dispozici pro toto utkání.

V prvním poločase diváci sledovali zápas, který spíše než zajímavé fotbalové akce, přinesl řadu ostrých soubojů. Jeden z těchto nebezpečných zákroků přišel ve 21. minutě. To domácí Barciaga ostře atakoval hostujícího hráče a po zásluze viděl žlutou kartu.

 

Pět minut na to, poslal ve vápně k zemi Musa domácího Hampla. Rozhodčí Řeháček neváhal ani minutu a nařídil pokutový kop. Na penaltový puntík si míč postavil David Eichler. Do kopu nedal dostatečnou razanci a písecký brankář Satrapa jeho pokus zneškodnil.

 

Ve 44. minutě byl nucen hřiště opustit domácí Nováček. Toho nahradil ghanský útočník Agyeman.

 

Zbuzany byly i nadále aktivnějším týmem, ale první branku utkání vstřelit nedokázali. To se však povedlo hostujícím hráčům.

 

V druhé minutě nastaveného času se ujal zahrávání přímého kopu písecký Voráček. Ten se rozhodl ohrozit branku soupeře přímou střelou. Se značným přispěním teče, jednoho z hráčů ve zdi, dokázal dostat míč do sítě.

 

Jěště do konce poločasu měli i domácí šanci na srovnání stavu. Skvěle chytající Satrapa ovšem nebezpečnou teč Jakaba zastavil před brankovou čárou.

Do druhé půle trenér Nousek připravil střídání. V kabinách nechal mladíka Baďuru a na hřiště poslal Dominika Hendrycha.

 

Od startu druhého dějství se Zbuzany tlačili za vyrovnáním a hosté se pouze bránili. Hrálo se převážně na písecké polovině. Hostující hráči nabízeli, svými fauly, zajímavé možnosti pro domácí tým na ohrožení Satrapovy brány.

 

Vyrovnání mohlo přijít po zajímavé střele Daniela Kozla, jehož střela však prolétla jen kousek vedle tyče. Domácí byli opravdu aktivnějším týmem a hosty držel ve vedení pouze skvěle chytající Satrapa.

 

V 82. minutě se po nebezpečném centru dral k zakončení Agyeman. K jeho smůle, před ním na poslední chvíli nadzvedl míč jeden z hostujících obránců. Tři minuty na to vznikl v píseckém vápně závar, ale ani z něj se nepodařilo domácím srovnat stav utkání.

 

Domácí opravdu obléhali Satrapovu branku a posílali jeden nebezpečný balón za druhým. A když ani Jakabův pokus z 95. minuty neskončil v síti, museli tak domácí skousnout opravdu nepříjemnou porážku. Písek si mohl po zápase z hluboka oddechnout a odvezl si ze Zbuzan všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Lukáš Pouček - hráč: Těžké hodnocení, podmínky nešťastný a pro nás zase zápas takový jakých už máme za sebou spoustu, tzn. držíme balón soupeře v podstatě do ničeho nepustíme a prohrajeme. První půli jsme neproměnili penaltu (mohla být ještě jedna v první půli) a potom dostaneme nakonci prvního poločasu gól z trestňáku po našem hloupém faulu. Druhá půle prakticky podobná, jsme na míči, kombinujeme ale to vše jen po vápno ale nejsme nebezpečný tak aby jsme dali gól nebo vytvořili nějaký závar před bránou a něco nám tam spadlo. Takže hrajeme sice možná pěkně na pohled ale nedáme gól a máme ze zápasu 0 bodů.

FC Písek
Milan Nousek - trenér: Utkání bylo spíše bitvou než pohledným zápasem. Hodně tomu přispělo i hřiště menších rozměrů. Po změně stran měl soupeř optickou převahu. My jsme ale dobře pracovali a domácí hrozili především z rohových kopů. Výhru se nám nakonec podařilo ubránit.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] - J. Jakab [-] , J. Škoda [-] (76. A. Tsopa [-] ) , J. Nováček [-] (44. B. Agyeman [-] ) , R. Barciaga [-] , L. Pouček [-] (63. O. Etemike [-] ) , D. Kozel [-] , P. Hampl [-] (63. A. Oketayot [-] ) , D. Eichler [-] , K. Hrubeš [-] , K. Houha [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - R. Baďura [-] (46. D. Hendrych [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] (66. M. Kynkor [-] ) , K. Malý [-] (80. S. Novák [-] ) , O. Běloušek [-] , O. Bicenc [-] (90. A. Kotrba [-] ) , A. Musa [-] , J. Kašpar [-] , M. Němeček [-] , S. Vokurka [-] (66. D. Štěch [-] )

ŽK: 21. R. Barciaga - 25. A. Musa , 38. O. Bicenc , 54. S. Vokurka , 78. O. Sajtl , 92. J. Satrapa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - ŠŤASTNÝ Vít, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Šplíchal

Expert: Jiří Miker
Tip experta: výhra hostů

V minulém kole sice Písek prohrál s Dynamem. Ačkoliv má problémy v obraně tak si myslím, že vyhraje.

Tip: výhra domácích