2:1
(0:0)
65. P. Eger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělá návštěva v Soběslavi a Rokycany v problémech! Před posledním utkání sezóny jsou sestupové!


Branky


16

Utkání v Soběslavi poměrně zásadním způsobem zamávalo tabulkou. Zatímco Soběslav již zcela bezpečně uhájila druhou pozici, fotbalisty Rokycan čeká učiněné peklo v pekle! Před posledním utkáním roku se nachází na sestupové čtrnácté pozici se ztrátou jednoho bodu na Klatovy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný start

První polovina utkání byla na branky poměrně skromná, skóre se ani jednou nepohnulo, a tak jsme sledovali velmi zajímavou bitvu, která našla své rozuzlení až v samotném závěru. Po poměrně klidné půli, která ani nepřinesla příliš mnoho šancí, platilo bezbrankové skóre, a týmy tak do druhé poloviny utkání nastupovaly s naprosto vyrovnanými silami.

Rokycanský vzestup a pád

Byli to právě hosté, kteří se v utkání poprvé prosadili, a ukázali tak naplno své odhodlání bojovat o setrvání v soutěži. Autorem branky se stal Patrik Eger v pětašedesáté minutě. Od té doby ale byli v převaze domácí, kterým pomohlo i rokycanské oslabení. Dohrávali v deseti hráčích.

O vyrovnávací trefu se postaral Tomáš Kubart, který v pětasedmdesáté minutě vrátil Soběslavi naději na zisk bodů. O výsledný obrat se ve dvaaosmdesáté minutě postaral Dominik Dumbrovský, který tak pro svůj tým urval tři body a fotbalistům Rokycan zadělal na problémy. Ty čeká poslední utkání roku proti Komárovu, který je aktuálně jedenáctý. Rokycany tak v současnosti stoprocentně nezachraňuje absolutně nic.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Dan Houdek: Náš klasický zápas, vyžíráme si to doslova do dna. Nemůžu nám upřít snahu, bojovnost a nasazení, ale opět jsme zbytečně vyrobili červenou kartu. Pak přišla naprosto neohlídaný roh, a zbytečná ztráta míče před druhým gólem. Nemáme to ve svých rukách, a jen to dokresluje ten celkový úpadek od utkání s Libercem. Jestli se nestane zázrak, tak jdeme do kraje. Úplně vážně po změně delegace naprosto výborný výkon od rozhodčích, za to děkuji. A poslední věc. Soběslav je herně jinde, a předvedli nám, jak se hraje kombinační fotbal. Pak ale někteří, speciálně pak hráč 14, začnou dělat gesta k nám na střídačku, a pronášel velmi chlapecké řeči, které do toho prostě nepatří. Vyhrál lepší tým, tečka.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , J. Větrovský [-] - P. Bouchal [-] , T. Mazouch [-] (61. A. Kutner [-] ) , F. Vaněk [-] , O. Boucník [-] (77. M. Hromada [-] ) , V. Hoffmann [-] (88. D. Bříza [-] ) - T. Hájek [-] , D. Vaněk [-] (61. D. Dumbrovský [-] )

FC Rokycany
L. Růžička [-] - R. Pražský [-] (86. J. Bouda [-] ) , L. Karlíček [-] (81. J. Procházka [-] ) , I. Umosor [-] (81. A. Domingues [-] ) , M. Černý [-] , D. Lehký [-] (46. M. Nový [-] ) , P. Eger [-] , D. Holek [-] , S. Horváth [-] , T. Zajíček [-] , J. Matas [-]

ŽK: 90. A. Kutner , 93. T. Hájek - 34. J. Matas , 37. S. Horváth , 59. T. Zajíček , 94. L. Růžička . ČK: 72. S. Horváth .
Počet diváků: 307. Rozhodčí: Trska Adam - ŠVORC Jan, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Luboš Růžička
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký zápas, ale dáme do toho maximum

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jihočeši mají za sebou solidní sezónu a domácí diváky potěší výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích