1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovský boj o udržení pokračuje: Na domácí půdě se v boji se Soběslaví dělily body


Branky


16

Klatovský boj o záchranu pokračoval utkáním se Soběslaví, která má v této sezóně více méně jasné druhé místo, které bude jen těžko ohroženo. Naproti tomu Klatovy potřebovaly velmi urgentně získat body, aby se odpoutaly od sestupových pozic. Utkání nakonec ukázalo vyrovnaný boj, na jehož konci byl jeden bod pro každý z týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Utkání započal lépe celek Klatov, které hned z úvodu utkání předvedly poměrně velký tlak na soupeře, a ten v sedmé minutě kapituloval. Prosadil se Adam Hošek, a vyslal tak domácí vstříc důležitým bodům. Jelikož se jednalo o jedinou branku, které jsme se v první půli dočkali, měli klatovští fotbalisté v žilách lehký optimismus.

Soběslav nakonec vybojovala bod

Soběslavští fotbalisté byli ve druhé půli aktivnějším celkem, který si dokázal vytvořit hned několik zajímavých šancí, a nakonec z nich i padla branka- v 79. minutě se zaradoval Filip Vaněk a domácím fanouškům tak připravil poměrně nemilé překvapení.

Klatovy tak po dvou porážkách zaznamenaly další bodový příděl, a i díky tomuto bodu je rozdíl mezi čtrnáctou a třináctou příčkou pouhé 4 body. Naproti tomu druhá Soběslav drží druhé místo s náskokem dvou bodů na třetí Petřín Plzeň.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , A. Vacek [-] , A. Hošek [-] , Z. Krejčiřík [-] (84. F. Holík [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (84. L. Kamenský [-] ) , A. Presl [-] , M. Ferko [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , J. Větrovský [-] (62. T. Hájek [-] ) - P. Bouchal [-] (62. J. Pavlík [-] ) , V. Hoffmann [-] (46. O. Boucník [-] ) , D. Dumbrovský [-] (91. M. Hromada [-] ) , F. Vaněk [-] , A. Kutner [-] - D. Vaněk [-] (92. D. Bříza [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jati David - HÁNYŠ Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra hostů

Klatovy měly ve středu dohrávku a bude to znát. Soběslav si hraje už na pohodičku a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Klatovy měly ve středu dohrávku a bude to znát. Soběslav si hraje už na pohodičku a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů