1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj kola! Boj domácí Soběslavi s Lomem vyšel lépe lídrovi


Branky


18

Více jak pět stovek diváků a obrovská motivace. I tak by se v jednoduchosti dalo shrnout utkání dvou, v letošním roce, nesmiřitelných soupeřů. Domácí Soběslav se nachází na druhém místě tabulky, a chce za každou cenu ukrajovat z náskoku lídra- Lomu. Utkání divácky velmi zajímavé ale domácím nepřineslo příliš mnoho radosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Lom šťastná první půle

Prvních čtyřicet pět minut přineslo pro místní zaplněné hlediště jednu branku, bohužel pro soběslavské fanoušky inkasoval právě Martin Červenec. Střelcem branky byl ve dvacáté minutě David Skopec, který tak pro první poločas určil pravidla hry.

Druhý poločas přinesl požděnou radost

Právě této radosti totiž předcházela druhá smutnost v podobě dalšího inkasovaného gólu. Těsně před koncem utkání se prosadil Jan Šimák, který v té době upravoval už na 0:2 z pohledu domácího týmu, a tak bylo jasné, že šance na obrat se raketově blíží nule.

Sympatické ale bylo to, že domácí zápas nevypustili, a do poslední chvíle se snažili Lomu vzdorovat. To také přineslo alespoň malou cenu útěchy. V 95. minutě korigoval skóre Daniel Vaněk. Jeho branka tak ukončila souboj o čelo tabulky. Soběslav podlehla Lomu 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Do zápasu s Lomem jsme nastoupili s větším respektem než by bylo zdrávo a to se odrazilo na výkonu v prvním poločase, kdy nás Lom přehrával zejména ve středu hřiště. Ve druhé půli jsme zlepšili pohyb a zkusili vyvinout větší tlak. Což se místama dařilo, a Lom se začal bát o výsledek a dělal chyby. Bohužel jsme toho nedokázali využít ke srovnání a před koncem sel soupeř do dvougólového vedení. My už v nastavení jen výsledek kosmeticky upravili.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , J. Větrovský [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] - A. Kutner [-] , V. Hoffmann [-] (61. O. Boucník [-] ) , D. Dumbrovský [-] (77. J. Pavlík [-] ) , F. Vaněk [-] , P. Bouchal [-] - T. Hájek [-] (61. D. Vaněk [-] )

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Slavík [-] , T. Tauber [-] (83. M. Grobár [-] ) , M. Mácha [-] (83. J. Šimák [-] ) , A. Nešický [-] , P. Schramhauser [-] (73. J. Kubovský [-] ) , P. Javorek [-] (83. Z. Musiol [-] ) , D. Skopec [-] , F. Vysušil [-] , M. Brabec [-] , M. Novák [-]

ŽK: 59. D. Dumbrovský , 74. J. Boháč .
Počet diváků: 557. Rozhodčí: Tesař Tomáš - JANÍČEK Marek, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Jestli chce Lom postoupit, musí sbírat body i venku, má nejlepší kádr a přestože Soběslav doma hraje dobře, tentokrát vyjde naprázdno

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích