1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

22.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj za nepříznivých podmínek: Obě mužstva velmi aktivní, s velkým přesahem.


Branky


18

Šestá Aritma sehrála velmi vyrovnaný, a akcí napěchovaný, duel se současně třetím Petřínem Plzeň. Jakkoli se hrálo v ne zcela ideálních podmínkách, oba celky byly velice aktivní. Celé utkání přineslo poměrně mnoho soubojů, které vyvrcholily naprosto zaslouženou remízou. Tento zápas odřídily tři ženy- a že to byl opravdu povedený výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas branku nepřinesl

Obě mužstva do utkání vstoupila s velkým nasazením. Šance si oba týmy tvořily prakticky odkudkoliv se naskytla příležitost, což zápasu přidávalo na velké atraktivitě. S tímto nasazením si skvěle poradila trojice arbitrů, která utkání vedla velmi zodpovědně pro obě strany, dokonce i s ohledem na atraktivitu hry.

I přes to všechno velké nasazení poločas branku nepřinesl, a týmy se musely spokojit s vyrovnaným, bezbrankovým, stavem.

Druhá půle nepřinesla vítěze

Do tohoto poločasu vstoupila lépe domácí Artima, která soupeře začínala přehrávat. Do vedení se dostala v padesáté druhé minutě zásluhou Davida Macháčka. V následujících minutách měla Praha za cíl utkání dohrát a, v ideálním stavu, přidat pojistku v podobě druhé branky.

To se ale nepodařilo. Po několika neproměněných šancích potrestal domácí vyrovnáním Jan Vodrážka- to se psala 65. minuta. Jelikož žádný z týmů nedokázal přidat další branku, utkání skončilo, zřejmě zaslouženou, remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Vlivem počasí se bohužel muselo hrát na umělé trávě, což věřte mi, nechcete proti hráčům, jako má Petřín V první půli obě mužstva velmi aktivní. Hrozilo se ve standardních situacích a z hloubky pole. První akci jsme měli my, zakončovalo se ve vápně, ale hostující udržel brankář. V neproměnné penaltě hostí bylo poločas 0:0 V 2. Půli jsme získali vedení, a pak jsme to měli šanci pojistku na 2:0. Měli jsme velmi aktivní dvanácti minutovku, kdy jsme šli sami na branku. Se střelou si ale hostující brankář poradil, dokonce i s následující dorážkou. Hostům to nalilo sebevědomí a dokázali vyrovnat a oba týmy pokračovaly ve snaze o zvrat na svou stranu, ale to už nedopadlo. Za mě krásný zápas z obou stran, a rád bych pochválil jejich kapitána a golnama, ten výkon byl opravdu moc hezký, drželi svůj tým. Z naší strany také velmi povedené utkání. A ještě jeden postřeh - utkání vedly tři ženy, které to zvládly s velkou grácií, a bylo to naprosto skvěle zvládnuté utkání. Oba týmy mají v DNA výhry a chuť vyhrávat. Ale ony to dokázaly perfektně ukočírovat, opravdu klobouk dolů




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] (27. S. Kubr [-] ) , D. Macháček [-] , M. Červený [-] , A. Novotný [-] (88. D. Frnoch [-] ) , J. Mareš [-] , M. Komárek [-] , A. Trenkwitz [-] , T. Racocha [-] , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - P. Zajíček [-] (90. J. Tětek [-] ) , O. Vinkler [-] , Z. Šimáně [-] (81. D. Voves [-] ) , D. Heller [-] , J. Vodrážka [-] (74. M. Provod [-] ) , A. Kohout [-] , M. Vanc [-] , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (74. D. Tříska [-] ) , P. Bednář [-]

ŽK: 85. T. Kalina - 10. O. Vinkler , 60. Z. Šimáně .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovářová Veronika - HOLAKOVSKÁ Tereza, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: remíza

Jsou to vyrovnané týmy, které hrají pěkný fotbal, takže remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích