Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:30

17.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o sedmé místo vyzněl lépe pro Aritmu


Branky


16

Český Krumlov přivítal na svém hřišti v rámci sedmnáctého kola Divize A celek Aritma Praha. 135 diváků přihlíželo nádhernému souboji o umístění v tabulce, a předváděl se pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasný

První poločas se nesl v mnohem lepším duchu pro pražský celek, který má bezesporu ambice udržovat si jak kvalitní herní a výsledkové výkony, tak umístění v horní části tabulky. První poločas byl tak z jejich pohledu jednoznačnou záležitostí.

Již v sedmé minutě se Aritma radovala poprvé. Bleskovou brankou se, po pohledné akci, blýskl Adam Novotný, který tak do týmu přinesl euforii a částečné zklidnění z úvodní nervozity. Do konce prvního poločasu se hostující střídačka mohla zaradovat ještě jednou. V 18. minutě zvyšoval na 2:0 Jiří Vožický, který kromě branky obdržel ve 40. minutě žlutou kartu. Zbytek prvního poločasu byl spíše klidnější, nepadla již žádná branka a celky se vyznamenaly relativně disciplinovanou hrou.

Závěr utkání

Ve druhém poločase se skóre spíše korigovalo, což ale neznamená, že se jednalo o nudný fotbal bez emocí. V 54. minutě vrátil domácímu celku naději na úspěch Ladislav Vávra, který tak poprvé rozparádil domácí fanoušky. Více toho ale domácí tým nestačil, naopak se týmu Aritma Praha podařilo v jedenasedmdesáté upravit stav na finální výsledek 1:3 z pohledu domácího týmu. Z poslední branky Prahy se radoval David Macháček

Konec plný emocí

Poslední minuty utkání se nesly v přesném opaku prvního poločasu. Společným jmenovatelem pro oba celky se staly přestupky, které byly po zásluze odměněny žlutými kartami. V rozmezí sedmi minut získal tým Krumlova tyto varování hned dvě (84. Martin Svoboda, 92. Roman Kolář.) Na druhé straně hřiště se v 85. minutě provinil Jan Mareš.

Aritma Praha tedy splnil cíl zisku sedmého místa.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - A. Parakhnenko [-] (46. M. Strapek [-] ) , J. Matuška [-] (83. M. Svoboda [-] ) , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] (62. P. Vaněk [-] ) , J. Vonášek [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , Z. Kuna [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] (62. A. Trenkwitz [-] ) , A. Novotný [-] (75. T. Hagino [-] ) , M. Červený [-] (62. S. Kubr [-] ) , J. Štěpánek [-] (46. D. Macháček [-] ) , J. Mareš [-] (87. O. Jakoubek [-] ) , M. Komárek [-] , T. Ielitro [-] , T. Racocha [-] , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-]

ŽK: 84. M. Svoboda , 92. R. Kolář - 40. J. Vožický , 85. J. Mareš .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Cihlář František - MATYŠ Jakub, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Vojtěch Zítek
Tip experta: výhra domácích

Na jihu Čech se hraje špatně. 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích