1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

16.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matoušek zářil v bráně Lomu, chytil i penaltu v nastavení


Branky


16

První jarní utkání mezi prvním Lomem a Rokycany se odehrálo na umělce Soukeník, v Sezimově Ústí, keteré nabídlo velmi koukatelný, kombinační ale i bojovný fotbal na obou stranách, v němž vynikali i oba brankáři, což zapříčinilo minimální brankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už bylo řečeno, jednalo se o velmi pěkný fotbal, ze kterého lze jen těžko něco vypíchnout. I přes několik šancí na obou stranách zůstávalo skóre dlouho neměnné, a to až do 59. minuty, kdy si na pravé straně vyhověli Novák se Schramhauserem a druhý jmenovaný následně uklidil míč na přední tyč, mimo dosah přesouvajícího se Houdka. Rokycany nic nevzdaly a kousaly až do závěrečného hvizdu a odměnou za celozápasovou aktivitu jim byla nabídnutá penalta v nastaveném čase, za nešťastnou ruku v pokutovém území domácích. K jejímu zahrávání se postavil Jan Procházka, který poslal míč při zemi do rukavic Matouška, který zvolil stejný směr pohybu. Skóre se tak nezměnilo a Lom vyhrál 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: My jsme chtěli odehrát utkání bez obdržené branky, což se nám povedlo a zároveň jsme věřili tomu, že nějaký gól jsme schopný dát. Samotné utkání bylo plné nepřesností a moc fotbalové krásy nepřineslo. Bylo to spíše o bojovnosti. Chápu, že z prvního utkání byli kluci asi nervózní, ale takhle určitě hrát nechceme. Obě mužstva si vytvořila dvě vyložené šance ze kterých mohla skórovat. My jsme proměnili až tu třetí, kdy po krásné akci skóroval Schramhauser. V 93. minutě nám výhru zachránil Matoušek, když chytil pokutový kop soupeře, po sporně nařízené penaltě za ruku našeho obránce. Ale čert se vyznej v tom, kdy ruka je a kdy není...

FC Rokycany
Dan Houdek, brankář: Lom ukázal obrovskou kvalitu ve fotbalovém směru, ale já musím náš tým pochválit za neuvěřitelnou houževnatost, bojovnost a plnění taktických povinností. Není koho vyzvednout jako jednotlivce, jen můžu pochválit Egiho a Isaaca, naše posily, že v prvním zápase ukázali velkou kvalitu a byli přínosem. Inkasovali jsme z brejku soupeře, ale sami neproměnili 3 gólové situace a Honza Procházka neproměnil v 93. minutě penaltu, která by nám zajistila bod. Ale absolutně nikdo se na něj nezlobí, gólman měl prostě den a takový je fotbal. Kvalitou je Lom neskutečný, ale my si dnes zasloužili minimálně bod. Klukům jsem po zápase poděkoval a smeknul klobouk. S tímhle přístupem nemám o náš tým strach.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Brabec [-] , Z. Musiol [-] , M. Škrleta [-] (56. P. Schramhauser [-] ) , M. Slavík [-] , A. Nešický [-] , D. Skopec [-] , L. Pfeifer [-] (76. J. Šimák [-] ) , F. Vysušil [-] (46. M. Grobár [-] ) , M. Mácha [-] , M. Novák [-] (90. J. Kubovský [-] )

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] (81. L. Titl [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , I. Umosor [-] , J. Matas [-] , D. Lehký [-] (86. F. Stejskal [-] ) , R. Pražský [-] (76. J. Laubr [-] ) , M. Nový [-] , P. Eger [-]

ŽK: 81. M. Grobár - 83. L. Titl .
Hráči zápasu: F. Matoušek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Glogar Lukáš - ADÁMEK Filip, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Ondřej Bleha
Tip experta: remíza

Sice Lom na podzim v Rokycanech vyhrál, ale myslím, že zápas skončí dělením bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích