3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevyužitá standarta, nevyužitý rohový rok....


Branky


26. V. Maliňák , 47. M. Groulík (vl.) , 76. V. Maliňák
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Golman na zemi

Již od začátku zápasu byla vidět převaha na straně domácích. I když takový začátek diváci čekali. Osvětimany si vedly docela dobře. Po přestávce na pití se hráči opět rozehráli. První že filmových okamžiků přišel až po 25 minutách zápasu. Vlastimil Maliňák střílí z místa u čáry velkého vápna. Velká rána míří do rohu brány. Domácí 1:0! Jasná výstraha pro Osvětimany, která je donutila zabojovat. Hostujícímu týmu se podařilo skóre udržet. Během prvního poločasu jsme také viděli ve 29.minutě faul na brankáře Filipa Pfeffera. Hráč číslo 3 Daniel Mach se na něj rozběhl za účelem získat míč. To se mu ale nepovedlo a místo toho svalil osvětimanského gólmana na zem. Za trest samozřejmě obdržel žlutou kartu. 

Opět

Druhý poločas odstartovaný klasicky písknutím rozhodčího, tentokrát Jiřího Naca. Netrvalo příliš dlouho a padl gól. Jen dvě minuty od spuštění časomíry. Michal Groulík odráží nohou balón do brány, ne však do soupeřovi. Groulík nohou dost přesně odráží míč do horní části brány, po odkopu míče před bránu od soupeře Lukáše Klečka. Pár minut poté domácí Tomáš Zbranek si neodmítne perdu. Té ale zabrání Pfeffer. V 70.minutě Osvětimany nevyužili "standartky", kterou kopal Jan Bartoš. Pfeffer má v druhé části více práce jak v té první a proto se nemůžeme divit dalšímu gólu opět od Vlastimila Maliňáka těsně po vystřídání Trunkáta za Pšenčíka v 76.minutě.



Sestavy


FC Slušovice
L. Dubec [-] - V. Maliňák [-] , V. Trunkát [-] (75. M. Pšenčík [-] ) , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] , J. Janků [-] (46. M. Lakomý [-] ) , D. Mach [-]

TJ Osvětimany
F. Pfeffer [-] (88. P. Chvojka [-] ) - D. Polák [-] , P. Furmánek [-] (57. D. Ševčík [-] ) , J. Růžička [-] , B. Rajsigl [-] (57. M. Čevelík [-] ) , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] (57. J. Kowalík [-] ) , J. Bartoš [-] , M. Tomaštík [-] , M. Zapletal [-] , M. Kabelka [-] (57. J. Slaměna [-] )

ŽK: 19. V. Maliňák , 29. D. Mach - 73. J. Slaměna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NUC Jiří - PAVLICA Jiří, DOSPĚL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza