Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení?


Branky


6

Francova Lhota X Morkovice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřejové

V první minutě dal Ondřej Filák z domácího týmu první gól. Rychlost branky překvapila asi každého. Z těsné blízkosti posunul ve svém pádu míč do morkovické sítě. Bránil mu Dušan Jablonka, kterému se ale ubránit nepovedlo. O 23.minut později se projevil další Ondřej, tentokrát Pospíšil z hostujícího týmu. Golman Trčka si naběhl příliš a tak nedokázal zabránit následnému gólu od Pospíšila. Do třetice Ondřejů se přidává Ondřej Košárek. Trefuje branku z pravého rohu i přes velikou obranu Francovy Lhoty. Momentální skóre 1:2. Takhle to zůstalo až do konce prvního poločasu. Tuhle část vyhrály Morkovice. Zůstane jim vedení?

Vlastní?

Druhý poločas rozjel Pavel Juráň. Ve 49.minutě dává hlavičku po vykopnuti míče z rohu spoluhráče. O 10 minut později vyrovnaný výsledek rozseknul Radek Chmela. Francolhotský kapitán obalamutil brankáře Davida Jarka a nečekaně kopl míč doleva. Poslední branka padla o dvě minuty později od Francovy Lhoty. Lukáš Matúš ostrou střelou poslal míč vstříc brance. Před ní stál ale protihráč Zdeněk Karlík, kterého lízl balón o rameno. Konečný výsledek 4:2 pro Francovu Lhotu byl pro některé velkým překvapením a taky radostí. Morkovicim se však poslední dobou nedaří. 



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
A. Trčka [-] - R. Chmela [-] , K. Trlica [-] , O. Mikulín [-] , R. Matušinec [-] (75. L. Filák [-] ) , L. Matůš [-] (86. P. Pukýš [-] ) , O. Filák [-] , T. Kovář [-] (46. R. Zimek [-] ) , P. Juráň [-] , Z. Surovec [-] (46. T. Filák [-] ) , M. Chmela [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - O. Košárek [-] , A. Dobrý [-] , D. Holan [-] , D. Jablunka [-] , Z. Karlík [-] - E. Oračko [-] , O. Pospíšil [-] - R. Gejdoš [-] (18. L. Goldman [-] ) , P. Ospalík [-] , P. Holoubek [-]

ŽK: 85. T. Filák - 85. P. Holoubek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - HRUBÝ Jaroslav, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Toman
Tip experta: výhra hostů

Těžký boj o záchranu domácích v soutěži, ale myslím, že Morkovice si odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů