Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký boj do poslední minuty nikdo nevzdal


4

Velke napětí do poslední chvíle zařídily týmy TJ Osvětimany a TJ Štítná nad Vláří. Jak to celé bylo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Individuální akce

Ve dvacáté minutě utkání Miroslav Tomaštík ukázal že je opravdu chloubou týmu. Obehrává tři hráče a střílí do levého rohu branky. Do tohoto bodu šťítenský Martin Kuja nedosáhl. Tomaštíkova individuální akce tak přinesla týmu první bod a rozjíždí dlouhou vlnu boje. Osvětimanům tak dlouho vedení nezůstává, jelikož o minutu později Josef Hnaníček vyrovnává. Z dlouhé a přesné střely zkušený hráč trefuje bránu do pravého rohu, čímž nedává Petrovi Chvojkovi z Osvětiman šanci. Osm minut na to ale hosté okusí kousek z oplaty domácích. Patrik Furmánek si chytré naběhl k brance, dostal přihrávku jediného obránce obehrál a vstřelil celkově třetí gól utkání. Zařídil pro tým jednogólový náskok. Jak to bude pokračovat? 

Osvětimany pokračuji, Štítná ale není pozadu

Hned 3 minuty po začátku druhé půle Tomaštík přidává gól do své sbírky. Tentokrát brankář padá k zemi, Tomaštík toho využívá a do prázdné brány posílá míč. O necelých deset minut později měl Martin Kuja celkem napilno. Kapitán Veliče Šumulikovski střílí na bránu, je to však tyčka. Rozběhlý Kuja střelu jistí netuší však, že balón se odráží a přímo na nohu opět Šumulikovskimu, který s klidem míč posouvá do branky Štítné. Osvětimany rozhodně Štítnou nešetřili. Skóre posunul Jan Bartoš v 69.minutě o břevno.
V 88.minutě už to vypadalo, že je konec. Objevila se, ale veliká naděje pro hosty. Kapitán Michal Hnaníček kope totiž nařízenou penaltu za podkopnutí. Šanci proměňuje! O minutu později na něj naváže z dálky mířící Tomáš Vaculík, který bránu v poslední minutě trefuje. Hostům se ale nepodaří vyrovnat. Osvětimany tak vyhrávají!



Ohlasy k zápasu



TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: ,,Nepromenili jsme spousty šanci. Soupeř má nahoře rychle šikovné hráče a trestal nas z brejků. Bylo to pro nás náročné utkání, protoze jsme ve ct předehrávali zapas se Slušovicemi."



Sestavy


TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] (88. F. Pfeffer [-] ) - M. Zapletal [-] , D. Polák [-] , P. Furmánek [-] , M. Kabelka [-] , M. Groulík [-] , J. Růžička [-] , J. Bartoš [-] , V. Šumulikoski [-] (78. V. Kučera [-] ) , M. Tomaštík [-] , B. Rajsigl [-] (68. D. Ševčík [-] )

TJ Štítná nad Vláří
M. Kuja [-] - D. Kořenek [-] , J. Hnaníček [-] , T. Liška [-] (74. R. Hnaníček [-] ) , P. Frýželka [-] (49. A. Vaculík [-] ) , O. Hnilo [-] , J. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , M. Černý [-] (74. V. Holba [-] ) , M. Hnaníček [-] , P. Malaník [-] (74. A. Machuča [-] )

ŽK: 42. P. Chvojka , 70. D. Ševčík - 65. D. Kořenek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - VEČEŘA David, VLČNOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Tomáš Hrnčiřík
Tip experta: výhra domácích

Utkání týmů uprostřed tabulky skončí výhrou domácího týmu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích