2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nic není tak, jak se zdá


Branky


13. V. Tomšů , 30. P. Švach - 25. R. Tkadlec , 53. L. Klečka , 58. M. Marek , 75. D. Mach
3

V nepříznivém počasí se utkaly tým domácích TJ Sokol Nevšová a klu FC Slušovice. Velmi zajímavý zápas plný soubojů, rozhodl druhý poločas.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odhodlaní hráči obou týmů

Hráči a hřišti obou týmů byli rozhodnuti zabojovat, jak nejvíce to jde. V prvním poločase se více dařilo domácímu nevšovskému týmu, který již ve 13. minutě po přihrávce Lukáše Hladíka a následném kopu Václava Tomšů, dávají gól. Slušovice však dokázaly vyrovnat již ve 25. minutě. Radim Tkadlec proměňuje šanci a poslal míč do branky soupeře. A to o pět minut potom se nejlépe zorientoval ve standartní situaci Petr Švach. Trefuje území za brankářem Lubomírem Dubcem. Václav Tomšů, Petr Švach i Radim Tkadlec se ukázali jako pohotoví hráči. Golovým okamžikům však není konec. Chlapci putují do šaten na krátkou přestávku. Výsledek 2:1, vedení mají u sebe zatím nevšovští hráči.

Sebrali si další body

Po změně stran měla Nevšová šanci vyrovnat, jakmile dostali přikázaný pokutový kop. Do hlavní role se postavil již zmíněný Václav Tomšů. Tomu se však velké šance nepodařilo využít. Lubomír Dubec v bráně hostů byl velice pozorný a míč hostů zpacifikoval tak, aby nepadl za bílou čáru. Do další slibné šance se dostala domácí Nevšová chvíli poté. Lukáš Hladík byl ve skvělé pozici nepodařilo se mu skórovat. Slušovice z velké produktivity a po rychlých brejcích pálí další dva góly. V 53. minutě vpálil míč Lukáš Klečka do brány, když brankář Křížek Martin byl o kousek více venku. Vyrovnáno! O pět minut později svůj náskok zvyšují na 2:3. Ujímají se vedení. Martin Marek s číslem 20, po skvělém centru od spoluhráče před bránu, směřuje balon za gólmana Křížka. Na straně hostů se během druhé části vystřídalo pět hráčů. Tím taky docílili aktivní hry. Domácí vystřídali až v 85.miutě Marka Vojvodíka za Michala Machovce. Domácí měli prázdnější střídačku, díky čtyřem absentujícím hráčům. V 85. minutě vše potvrdil Daniel Mach posledním golem utkání. Hosté odjíždí s dalším vítězstvím. Zápas končí 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: „Za trvalého deště jsme sehráli utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním se nám dařilo lépe, kdy jsem už ve 13 minutě šli do vedení, po přihrávce Lukáše Hladíka skóroval Vašek Tomšů. Hosté však z ojedinělé střely dokázali vyrovnat už ve 25 minutě. Na tuto branku jsme odpověděli již za 5 minut, kdy se po standartní situaci nejlépe zorientoval Petr Švach a poslal nás do vedení. Po změně stran jsme mohli navýšit vedení, kdy jsme zahrávali pokutový kop, ten se však Vaškovi Tomšů nepodařilo proměnit, gólman hostů Dubec byl pozorný. Do další slibné šance se dostal Lukáš Hladík, ale ani jemu se nepodařilo skórovat. Nadále nám soupeř udělil lekci z produktivity po rychlých brejcích srovnal a následně se ujal i vedení. Do druhé půle poslali Slušovice hned trojici čerstvých hráčů, my bohužel díky absenci 4 hráčů takto reagovat nemohli. Zápas byl vyrovnaný, ale chyby nás připravily o bodový zisk."




Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - A. Fojtík [-] , T. Munster [-] , M. Mujkoš [-] , T. Švach [-] , M. Vojvodík [-] (85. M. Makovec [-] ) , A. Urbánek [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , P. Švach [-] , L. Hladík [-]

FC Slušovice
L. Dubec [-] - M. Lakomý [-] , M. Marek [-] , D. Mach [-] (76. P. Kvasnica [-] ) , V. Trunkát [-] (46. V. Maliňák [-] ) , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] (66. M. Pšenčík [-] ) , T. Zbranek [-] (46. L. Klečka [-] ) , R. Dobeš [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] (46. I. Lošťák [-] )

ŽK: 53. L. Hladík , 81. A. Fojtík - 10. J. Janků , 57. L. Klečka , 66. O. Otepka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVLICA Jiří - SMÝKAL Miroslav, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza