Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je zpět ve hře


Branky


3

Strání pro prohře najelo opět a svá jasná vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První

Již v první minutě Robin Holík do brány s Petrem Chvojkou vpálil gól. Filip Hruboš začal svoji zápasovou éru na domácím trávníku ve třetí minutě, kdy zvedá na 2:0. Hosté se snažily vzdorovat. To se jim ale nepodařilo a v 10. minutě dostávají třetí gól do své brány. Námi všemi známí Luboš Miklovič potvrzuje své první místo v tabulce střelců. Osvětimany opravdu nestíhají prvotabulkové hráče, kteří na domácím hřišti opět ukazují, co v nich je. Petr Chvojka měl tedy velice napilno během zápasu. Následujících třicet minut hráči Osvětiman s Petrem Chvojkou v bráně ubránit všechny střely. Ve 40. minutě, se ale dostává do dobré pozice Erich Pecha a trefuje bránu soupeře. Zvedá náskok na 4:0. Čtyři minuty na to, následuje trefa, již zmiňovaného Mikloviče, který ve 44. minutě zvedá na 5:0.

Hattrick

65. minuta obsahovala nařízenou penaltu pro hostující tým. Hlavní roli měl Patrik Furmánek. Antonín Popelka nechytá prudkou střelu od hráče střílícího penaltu a Furmánek snižuje náskok soupeřů na 5:1. V 83. a 87. minutě končí míč v bráně za asistence Filipa Hruboše a tak si připisuje na dres hattrick zápasu. Výsledek zápasu, podle některých jasný, skončil 7:1. Osvětimany, ale bojovali ze všech svých sil, na skoro divizní tým však neměli šanci.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Stančík, trenér Strání: „Proti Osvětimanům jsme měli to, co nám chybělo ve Štítné, a to bylo srdíčko. Ukázali jsme charakter, od první minuty bojovali, za což patří velký dík celému mužstvu.“

TJ Osvětimany
Pavel Němčický, trenér: „Projevila se kvalita soupeře, která je na tuto soutěž velká. Měli jsme špatný nástup, brzy prohrávali o dvě branky a do utkání už se nedostali. Strání na trávníku dominovalo, do přestávky po našich dalších chybách přidalo další góly a druhá půle už se jenom dohrávala. Domácí vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - L. Miklovič [-] , F. Hruboš [-] , D. Danko [-] (75. L. Pavluš [-] ) , J. Spáčil [-] , A. Řihák [-] (83. J. Mikláš [-] ) , R. Holík [-] , E. Pecha [-] , R. Častulín [-] , O. Čaňo [-] , P. Macháčik [-] (70. D. Eliáš [-] )

TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - J. Růžička [-] , P. Furmánek [-] , L. Mareš [-] , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] (65. M. Čevelík [-] ) , J. Bartoš [-] , M. Tomaštík [-] , J. Kowalík [-] (86. F. Pfeffer [-] ) , J. Slaměna [-] , M. Kabelka [-]

ŽK: 65. A. Skřivan .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hanák Petr - RYBKA Ondřej, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích