Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestiminutové prodloužení


Branky


5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta

Ve 4. minutě utkání udělal hráč číslo 13, Bronislav Rajsigl, chybu a dotkl se míče rukou. Rozhodčí nakázal penaltu pro stranu hostů. Penalty se ujímá Václav Tomšů. Prudkou střelu Petr Chvojka nechytá, a tak Tomšů zvyšuje skóre týmu na 0:1. O pouhé 4.minuty později Osvětimany zpravují svou začáteční chybku. Domácí Miroslav Tomaštík se dostává do situace, kdy má před sebou pouze brankaře hostů Tomáše Hrnčiříka. Tomu se nadcházejícímu gólu nepovedlo zabránit. Tým domácích, po krásné akci, vyrovnávají na 1:1. Tento vyrovnaný souboj rozhodovali hlavně momenty. Další taková chvíle přišla v 21.minutě utkání. Jan Bartoš dokáže prokličkovat mezi bránícími hráči hostujícího týmu a střílí na bránu. Gólu Hrnčiřík nezabrání. Domácí se dostávají do vedení 2:1. Ve 41.minutě má osvětimanský Jan Růžička, po přihrávce k bráně, obrovskou šanci. Zpracovává míč, trefuje bránu a zvyšuje na 3:1.

Prodloužení

Druhý poločas začíná. 48.minuta obsahuje šanci na straně domácích. Příhodná pozice přímého kopu dává velkou zodpovědnost kopajícímu Janu Bartošovi, který ho kope. Míč příliš vysoko odráží Jakub Slaměna. O pá minut později má z rohového kopu šanci i Nevšová. Ta šanci taky neproměňuje. Pře 50. minutou začalo pršet, což ztížilo podmínky na hřišti. Ke konci zápasu s déšť opravdu změnil v „liják“. Bohužel to způsobilo více hráčů na zemi. Nevšovou to neodradilo a čím dál více pálila na bránu soupeře. Zmenšit náskok se jim podařilo až v šestiminutovém prodloužení. Konkrétně Lukáš Hladík se probojoval na výhodnou pozici, díky níž dává gól a snižuje náskok domácích na 3:2. Zápas tímhle výsledkem taky skončil. Vítězem se stává tým TJ Osvětimany!



Ohlasy k zápasu


TJ Osvětimany
Luboš Berka, člen výboru TJ, hlasatel při fotbalových utkáních: "Utkání začalo pro domácí mužstvo nešťastně, Již ve 4. minutě byl proti nim nařízen pokutový kop, který hostující hráč Martin Tomšů bezpečně proměnil. Domácí velmi rychle odpověděli v 8.minutě Miroslav Tomaštík vyrovnal. Zbytek l. poločasu byli domácí jasně lepší a vstřelili ještě dvě branky. Ve 20 minutě byl autorem Jan Bartoš a ve 41. minutě skóroval Jan Růžička. V druhém poločase se situace na hřišti obrátila a hosté byli herně lepší a domácí přehrávali. Jenom zásluhou brankáře Petra Chvojky, který chytil čtyři vyložené gólové šance hostujících hráčů, zůstal stav utkání nezměněn. Teprve v 94. minutě snížil hráč Nevšové Petr Švach na konečných 3 : 2. Domácí tedy zvítězili a to hlavně zásluhou nejlepšího hráče utkání Petra Chvojky."

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: "Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme tahali za kratší konec, v druhém dominovali. Za stálého deště jsme dokázali fyzicky utkání zvládnout, chyběla mu jen vyrovnávací branka. "



Sestavy


TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - J. Kowalík [-] (89. V. Kučera [-] ) , P. Furmánek [-] , L. Mareš [-] , M. Kabelka [-] , M. Groulík [-] , J. Růžička [-] , J. Bartoš [-] , M. Tomaštík [-] , M. Zapletal [-] , B. Rajsigl [-] (46. J. Slaměna [-] )

TJ Sokol Nevšová
T. Hrnčiřík [-] - A. Fojtík [-] , T. Švach [-] , M. Vojvodík [-] , J. Fuksa [-] , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , P. Švach [-] , L. Hladík [-]

ŽK: 89. P. Furmánek - 82. R. Kvěťák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - FILGAS Jan, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Stanislav Výstup
Tip experta: výhra domácích

Osvětimany doma umí, mají snipery Furmánka s Tomaštíkem, s Nevšovou si doma poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích