3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavinil pád gól?


Branky


5

V sobotu 8.4. 2023 jsme mohli vidět utkání mezi Morkovicemi a Brumovem. Jak to dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen pokusy

První poločas zápasu se toho moc neudálo. Naskytlo se ale pár šancí, které stojí za zmínku. Například už  v 7. minutě zápasu jsme mohli vidět přímý kop od Brumova, končící mimo bránu nebo ve 23.minutě zápasu se pokouší Morkovice vstřelit míč do brány. Přímý kop jsme taky mohli zahlédnout ve 30.minutě zápasu, kdy míč ale nebyl dost vysoký aby přeletěl nad hráče stojícího ve zdi. Míč se odráží od morkovického hráče a pokračuje se dále ve hře.

Pád

Patnáct minut po začátku druhého poločasu nás čekal 1. gól utkání. Díky pádu hráče číslo 19 se dostává šance týmu Morkovic na bránu, kde v zorném poli brání pouze brankář Robin Důbrava s hracím číslem 20. Každý z diváků čeká střelu od hráče Marka Opltala. Zprava se mu však nabízí Petr Holoubek. Nenaléhá a ihned nahrává, což brankař nečeká a tak Petr Holoubek střílí krásný čistý gól. Morkovice vs. Brumov – 1:0. O pouhé čtyři minuty později, tedy v 59. minutě nás čeká další skvělá kombinace týmu Morkovic. Tentokrát střílí Jakub Kapounek do levého dolního rohu branky a potvrzuje převahu na straně domácích. Poslední třetí branku utkání trefuje asistent u prvního gólu, tedy Marek Oplt. Dostává od spoluhráče míč a běží sám k bráně. Fotbalový míč se těsně vyhýbá brankaři a pomalu skáče do brány. Oplt neváhá a balón doráží a zvedá náskok domácích o další branku. Zápas končí 3:0 pro domácí Morkovice.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - A. Dobrý [-] , D. Jablunka [-] , Z. Karlík [-] , O. Košárek [-] - O. Pospíšil [-] , E. Oračko [-] (89. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] (89. D. Holan [-] ) - P. Holoubek [-] (89. L. Goldman [-] ) , R. Gejdoš [-] (81. O. Storzer [-] ) , M. Oplt [-] (89. Z. Přikryl [-] )

FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Juřica [-] (58. J. Búbela [-] ) , R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-] , P. Vlček [-] (74. L. Pešout [-] ) , J. Fojtík [-] , M. Chovanec [-] , M. Dubčák [-] , V. Běhunčík [-] , M. Kubiš [-] , T. Grygar [-]

ŽK: 71. J. Búbela , 73. T. Grygar .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - HORVÁTH Antonín, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Jindřich Lehkoživ
Tip experta: remíza

Morkovice zvládly úvodní dva těžké zápasy, naopak Brumov nečekaně ztratil doma body s Nevšovou a bude chtít bodovat. Můj tip je remíza, ale jestli se bude v Morkovicích hrát na malé UM, tak to pro Brumov bude těžký zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích