3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota neměla šanci


Branky


5

Na domácím hřišti se jim očividně daří. Boršice nenechali tým Francovy Lhoty pomalu ani projít. I když byli na konci v oslabení, zvýšily skoré na 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do vedení

Do zápasu vstoupili aktivnější domácí, kteří se od začátku hnali za výhrou, která vlivem včerejší prohry Bystřice pod Hostýnem by měla cenu 6 bodů. Ve 22. minutě se vřítil do vápna navrátilec Cigoš, který překvapil hostujícího brankáře asi tečovanou střelou k tyči a poslal hosty do vedení.  O 6 min později střelou z velkého vápna potvrdil touhu domácích o první jarní domácí body Trlida, který upravil skoré na 2:0. Hosté se do žádné velké šance v prvním poločase moc nedostali.

 

Snaha ze strany hostů

Po změně stran se hosté snažili s utkáním něco udělat a začali více hrozit. Většinou to bylo po rychlých brejcích, které ovšem perfektně četl domácí golman Janečka. Chytil dokonce samostatný nájezd soupeře.  V 67. min dostal dost přísnou druhou žlutou kartu domácí Tomaštík a musel předčasně do sprch. Rozhodčí dost necitlivě domácího stopera vyloučil. O pár minutek dříve udělil v 65. minutě, žlutou kartu hostujícímu Matušincovi za brutální zákrok na utíkajícího Trlidu. Domácí to však nezaskočilo a v 70. min z rychlého brejku zakončil domácí Bartošík a zvýšil na konečných 3:0.

Domácí měli po celý zápas územní převahu a nepouštěli hosty k nebezpečným situacím. Pouze k rychlým brejkům, které perfektně likvidoval golman Janečka.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Místopředseda SK Boršice Stanislav Výstup:: Do utkání jsme chtěli od začátku vletět a snažit se potvrdit trhák od poslední Bystřice. Naštěstí se nám to podařilo a po prvním poločase jsme zaslouženě vedli 2:0, což kluky povzbudilo. Máme celkem rozsáhlou marodku, tak pro trenéra nebylo jednoduché poskládat sestavu. Ovšem pomohli i dorostenci a SK Boršice si tím došlo k zaslouženým domácím 3 bodům. Před zápasem jsme představili domácím fanouškům novou hymnu a také nový znak SKáčka. Chtěl bych tímto klukům poděkovat za bojovnost a pevně věřím, že jsme jaro začali dobrými výsledky, ve kterých budeme pokračovat.




Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Cigoš [-] , J. Janík [-] , T. Pelikán [-] , V. Yatsyshyn [-] , E. Trlida [-] (85. J. Šmít [-] ) , L. Malý [-] , L. Krsička [-] (63. M. Gavenda [-] ) , T. Ohnutek [-] (85. J. Hubál [-] ) , M. Bartošík [-] (91. R. Hrančík [-] ) , M. Tomaštík [-]

TJ Sokol Francova Lhota
A. Trčka [-] - R. Chmela [-] , K. Trlica [-] , R. Zimek [-] , O. Mikulín [-] , R. Matušinec [-] (80. M. Rösner [-] ) , M. Chmela [-] (46. M. Jaroš [-] ) , L. Matůš [-] , P. Juráň [-] , Z. Surovec [-] , L. Matušinec [-]

ŽK: 48. M. Tomaštík - 65. L. Matušinec , 73. L. Filák . ČK: 67. M. Tomaštík .
Místo: Boršice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - HAVRLANT Jan, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Ivana Urbanová
Tip experta: výhra domácích

Domácí již potřebují bodovat naplno i když se bude jednat o vyrovnané, bojovné utkání.

Tip: výhra hostů