1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hrozili z brejků, ale Boršice podržel v bráně Radek Janečka


Branky


8

Během vyrovnaného utkání mezi Boršicemi a Napajedly bylo plno záludných situací a krásných akcí. Nakonec to dopadlo 1:1… Jak k tomu ale došlo? A co si o celém utkání myslí vedoucí týmu Boršic? To se dozvíte jen tady!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Huťka otevřel skóre – 25. minuta 1:0

Ze začátku zápasu mají tabulkově třetí tým - Napajedla o malý kousek na vrh. Jsou na míči, daří se jim kombinace a jsou aktivní. Ve 24 min, po faulu hostujícího obránce, využívají Napajedla nařízeného přímého kopu a z boku po ideálním centru Jaroslava Lacigy a náběhu Michala Huťky se jim podaří dostat do vedení. Po radosti na hřišti z prvního gólu začíná být domácí tým méně akční, kazí přihrávky, kombinace a tím se soupeř dostává více a více k míči.

Tomáš Ohnutek vyrovnal – 81. minuta 1:1

Na začátku druhého poločasu domácí vystřídají Dominika Horňáka za Robina Holomka. Vzápětí začínají Boršice na Napajedla více tlačit. Napajedla ale nejsou pozadu a vytváří si spoustu dobrých příležitostí. Mezi 50. – 60. minutou jsou uděleny na hřišti hned čtyři žluté karty, které dostávají Daniel Škarek, Robin Holomek z týmu domácích a Vadym Yatsyshyn, Michal Cigoš z hostů.

Po dalších vyrovnaných minutách se Tomáš Ohnutek v 81. minutě dostává k míči a díky rychlé kombinaci středem hřiště dává gól. Čímž vyrovnává na 1:1.Na hřišti jsme viděli taky Tomáše Hejdu, Michala Dvouletého, Jana Hubála a Lukáše Krsičku, kteří během druhého poločasu vystřídali.  V prvním zápase po zimní pauze se soupeři rozešli zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu



SK Boršice
Zdeněk Kolář - vedoucí SK Boršice: „Ve vyrovnaném utkání šli hosté do vedení po standartní situaci. Za první poločas asi zaslouženě. Po gólu se hra celkem vyrovnala, podržel nás brankář Janečka a 10 min před koncem srovnal kapitán Ohnutek. Pro nás důležitý bod v boji o záchranu.“



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - L. Juhas [-] , M. Huťka [-] , D. Škarek [-] , A. Jakubowicz [-] (77. T. Hejda [-] ) , P. Votava [-] , M. Němec [-] , D. Horňák [-] (46. R. Holomek [-] ) , P. Koutník [-] , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Cigoš [-] , J. Janík [-] , M. Stojaspal [-] (63. L. Krsička [-] ) , V. Yatsyshyn [-] , M. Tomaštík [-] , E. Trlida [-] , M. Gavenda [-] , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] (75. M. Dvouletý [-] ) , T. Pelikán [-] (75. J. Hubál [-] )

ŽK: 53. D. Škarek , 58. R. Holomek - 51. V. Yatsyshyn , 53. M. Cigoš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: David Solař
Tip experta: výhra domácích

Domácí mužstvo potvrdí roli favorita a připíše si první jarní vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích