0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým FC Brumov ukázal, co v nich je


Branky


8

Neunavitelný Brumov celý zápas běhal jako o život. Viděli jsme srdce bojovníků. Připomeňme si, jak to celé vlastně bylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Markové ovládli první poločas

První poločas jsme mohli ze začátku vidět velmi vyrovnaný zápas. Brumov se však začínal více a více probouzet. Prvním zásadním bodem v zápase se stal gól Marka Nováka, který v 8. minutě střelil míč do brány, ve které stál brankář Lubomír Dubec.  Stav 0:1 pro hosty trval až do 30. minuty, kdy náš další Marek tentokrát Chovanec střílí další gól pro FC Brumov. Po mnoha akcích na obě brány se výsledek 0:2 držel až do konce poločasu.

Radim Bublák vše potvrdil

Po vystřídání dvou hráčů z týmu Slušovic, Viktora Trunkáta a Jaroslava Foltýna, mohl začít druhý poločas. V 57. minutě měly Slušovice šanci zmenšit náskok protihráče, díky přímému kopu. To se však domácím nepovedlo a Robin Důbrava odráží míč rukama zpět do hry. Míč však po chvíli stejně končí v autu.  Po profesionálním zpracování míče z výšky od Marka Nováka (5), hráčem číslo 9 (Vilém Běhunčík), který hrudníkem nahrává spoluhráči vedle něj - David Šenkeřík (K). Kapitánova nahrávka dala šanci dát krásný gól těsně kolem brankáře. Radim Bublák tedy dává v 59. minutě třetí bránu v řadě a taky poslední.  V 66. minutě dostali Matěj Kubiš (10) z týmu hostů a Ondřej Otepka (10) z domácích žlutou kartu, stejně tak jako Milan Lakomý (22) v 84. minutě.



Ohlasy k zápasu



FC Brumov
Za FC Brumov vedoucí týmu Lukáš Juřica: Do Slušovic jsme odjeli s tím, že je potřeba napravit nemastný výkon z dohrávky se Štítnou. Do utkání jsme vstoupili dobře a naše hra se postupně stupňovala a vyústila ve tři naše branky. Předvedli jsme to, co nás zdobilo v zimní přípravě! Kluci byli poctiví, měli nasazení a nešetřili krokem na hřišti. Import třech bodů s čistým štítem vzadu je zasloužený. Celé utkání se dá říct, že jsme měli pod kontrolou a domácí se do žádného většího tlaku nedostali. Teď je potřeba potvrdit body doma s Nevšovou a nahozený řetěz ze Slušovic udržet a pokračovat v práci.



Sestavy


FC Slušovice
L. Dubec [-] - M. Lakomý [-] , J. Foltýn [-] (46. O. Otepka [-] ) , V. Trunkát [-] (46. V. Maliňák [-] ) , P. Kvasnica [-] , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] , A. Smilek [-] (65. M. Marek [-] ) , R. Tkadlec [-] (79. J. Janků [-] ) , I. Lošťák [-] , D. Mach [-] (86. M. Pšenčík [-] )

FC Brumov
R. Důbrava [-] - R. Bublák [-] , V. Běhunčík [-] (79. L. Pešout [-] ) , P. Vlček [-] (70. J. Fojtík [-] ) , D. Juřica [-] , M. Novák [-] , T. Grygar [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Chovanec [-] (86. J. Búbela [-] ) , M. Dubčák [-] (79. A. Samiec [-] ) , M. Kubiš [-]

ŽK: 66. O. Otepka , 84. M. Lakomý - 66. M. Kubiš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: David Solař
Tip experta: remíza

Duel dvou kvalitních celků skončí zaslouženou remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích