Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice slaví tři body


Branky


26

Neuvěřitelná přestřelka skončila výhrou hostí o pět branek. Trápení domácích nemá konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí střelecké trápení nemá konce. Úvod utkání tomu však nenasvědčoval. Budějovice se ujalY vedení po rohu Neubauera a hlavičce Horeckého a mohli dát i další branku, ale Stark na malém vápně nedosáhl na dlouhý centr Mario Premara. Pak začali úřadovat hosté a během dvou minut otočili výsledek utkání po brance mladšího z Kopečků a Dvořáka - 1:2. Poté nezužitkovali dva centry Fedry do vápna Stark a Čech, a tak přišel další trest v podobě branky Drapáka - 1:3. Po půlhodině hry měl další tutovku J. Benda, ale na zadní tyči minul roh Čecha. To hosté svoje šance s přehledem proměňovali a do poločasu se ještě trefil kapitán Čermák a svoji spanilou jízdu utkáním zahájil Bukáček - 1:5.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas zahájili domácí zahození dvou vyložených šancí v podání Čech a Fedry. Branky se však dočkali, když se hlavičkou prosadil Čech - 2:5. V 69. minutě byl ve vápně faulován Bukáček a sám postižený nařízenou penaltu proměnil - 2:6. Čtvrt hodiny před koncem hlavičkoval J. Benda z metru pouze do náruče Kourka a z následného protiútoku se dorážkou potřetí v utkání prosadil Bukáček - 2:7. Hostující záložník byl při chuti a sedm minut před koncem si ve vápně pohrál s domácím brankářem, aby ho poté přeloboval a zaznamenal svoji čtvrtou branku - 2:8. V poslední minutě orazítkoval Stark svoji střelou břevno a Čech hlavou uzavřel brankový účet divoké přestřelky, která skončila výhrou hostí o pět branek - 3:8.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - J. Čech [-] , P. Stark [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (77. M. Premar [-] ) , P. Benda [-] , J. Horecký [-] , O. Fedra [-] (62. J. Kosmák [-] ) , M. Premar [-] (46. V. Novotný [-] ) , J. Benda [-] , K. Svoboda [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - L. Drapák [-] (77. M. Baslík [-] ) , F. Dvořák [-] (70. O. Havlena [-] ) , J. Uher [-] , P. Čermák [-] , M. Bukáček [-] , M. Kopeček [-] , L. Zahrádka [-] (77. T. Kuthan [-] ) , P. Šárka [-] , L. Vaníček [-] , J. Skrobikowski [-]

ŽK: 56. J. Horecký , 63. P. Stark - 62. M. Kopeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - GREGAR Daniel, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích