Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč veze výhru z Přibyslavic


Branky


28

Hosté z derby vydolovali tři body, které jim v tabulce velice pomohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Už v 10. minutě prodloužil zahrávaný trestný kop hlavou Špaček do sítě - 0:1. Vzápětí domácí po sérii rohů nastřelili jenom tyč. Nakonec to byl v 16. minutě Bukáček, který přece jenom dopravil míč do sítě a vyrovnal - 1:1.  Netrvalo však ani dvě minuty a hned na to Špaček přízemní střelou prostřelil domácího brankáře - 1:2. Aby toho nebylo málo, tak ve 33. minutě z trestného kopu z hranice vápna pěknou střelou dokonal svůj poločasový hattrick - 1:3. Domácí se snažili o snížení ještě před poločasem, ale místo toho v 41. minutě ztratili ve středu hřiště míč, po levé straně jim unikl Zejda a hezkou střelou pod víko dostal hosty do tříbrankového vedení, přičemž to byla teprve čtvrtá střela hostů na domácí bránu, tedy 100% střelecká poločasová úspěšnost - 1:4.  Domácím se nakonec podařilo ještě do poločasu snížit, když ve 43. minutě Drapák zahrával trestný kop ze strany hřiště a jeho centr prošel přes všechny hráče včetně překvapeného brankáře do hostující sítě - 2:4.

Hosté si vedení pohlídali

Obraz se ve 2. půli moc nezměnil, hosté podnikali nebezpečné útoky, domácí se snažili o zkorigování výsledku, ovšem vše zhatil v 52. minutě svojí čtvrtou brankou Špaček - 2:5. Domácí vykřesali o dvě minuty později Kopečkem ještě naději s utkáním něco udělat - 3:5. Hosté takticky bránili, navíc jim pomohl Ujčík v brance. Až sedm minut před koncem dostali domácí výhodu zahrávat pokutový kop za faul na domácího hráče, ale brankář Ujčík vystihl směr střely domácího Skrobikowského, míč vyrazil a bylo po utkání. Domácí určitě nebyli horším týmem, ale hostům utkání prostě tentokráte střelecky a takticky vyšlo na jedničku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Pavel Škorpík st.: Pokud existuje fanoušek, kterému je jedno kdo v utkání hraje a vyhraje, ale má rád koření fotbalu a to hodně gólů, měl by jezdit na utkání přibyslavického mužstva. Průměr 3,1 vstřelených a 3,1 obdržených gólů tomu hodně napovídá, navíc v posledních 6ti utkáních přibyslavického mužstva padlo v zápase 3x7 a 3x8 gólů bez ohledu na to, kdo vyhrál. Nejinak tomu bylo i v derby se Starčí, přičemž o výsledku rozhodla neuvěřitelná střelecká úspěšnost hostů v podobě 4 branek P. Špačka, výborný výkon jejich brankáře Ujčíka, který dokázal zneškodnit hodně gólových momentů domácích a přibyslavická nemohoucnost dopravit míč do sítě z vypracovaných šancí, včetně neproměněné penalty v závěru utkání.

TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): Další mistrovské utkání jsme sehráli v Přibyslavicích. Derby jsme nezačali vůbec špatně. V desáté minutě jsme zahrávali volný přímý kop, kdy jsme centrovaný míč do vápna soupeře uklidili hlavou do jeho sítě a šli tak do vedení 1:0. Po tomto domácí začali být aktivnější a na několik minut si vytvořili územní převahu, kdy zahrávali v krátké době čtyři rohové kopy. Svůj tlak v šestnácté minutě zúročili vyrovnávací brankou. Na toto jsme však zareagovali jak jen nejlépe šlo a hned za dvě minuty jsme po centrovaném míči z pravé strany křižnou střelou šli opět do vedení. Ve třiatřicáté minutě jsme zahrávali volný přímý kop těsně za hranicí velkého vápna. Z tohoto exekutor nedal domácímu golmanovi vůbec žádnou šanci a s přehledem zvýšil na 3:1. Následně v probíhající jednačtyřicáté minutě domácí chybovali v rozehrávce ve středu hřiště, čehož jsme využili a po brejku jsme vsítili čtvrtou branku. Kdo si myslel, že je to v prvním poločase všechno, tak se mýlil, protože domácí o dvě minuty později snížili na 2:4. Druhý poločas domácí začali aktivněji a měli míč častěji na svých kopačkách, kdy chtěli s výsledkem ještě něco udělat. Z naší strany jsme se snažili odpovědně bránit a podnikat rychlé nebezpečné protiútoky. Což se nám také dařilo a jeden z nich jsme ve dvaapadesáté minutě proměnili v pátou branku. Jako již tradičně v tomto utkání o dvě minuty později se zase skóre měnilo, kdy domácí opět snížili na rozdíl dvou branek. Poslední dvacetiminutovku si domácí vytvořili ještě několik brankových příležitostí, kdy však ztroskotali na vynikajících zákrocích našeho golmana. V samotném závěru domácí zahrávali ještě nařízený pokutový kop, který opět náš golman bravurním zákrokem zlikvidoval. Na toto již následně domácí zareagovat nedokázali. Z naší strany jsme v průběhu utkání vyprodukovali několik chyb v obranné části, kdy jsme soupeře pustili do několika brankových příležitostí, ze kterých však k naší spokojenosti vytěžili brankově pouze minimum. Musím však říci, že jsme konečně pracovali na hřišti jako celek. Dodržováním stanovených úkolů jsme zápas zvládli zejména takticky a konečně jsme se také prosadili i střelecky. Z Přibyslavic jsme si odvezli pro nás velmi cenné vítězství 5:3.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - L. Drapák [-] , L. Lopatář [-] (80. T. Kuthan [-] ) , J. Uher [-] (80. F. Dvořák [-] ) , P. Čermák [-] , M. Bukáček [-] , M. Kopeček [-] , L. Zahrádka [-] , P. Šárka [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-]

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - P. Špaček [-] , K. Janík [-] (68. R. Přikryl [-] ) , R. Ježek [-] , P. Stuchlík [-] , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] (26. J. Uhlíř [-] ) , J. Zejda [-] , J. Müller [-] , F. Strouha [-] , J. Svoboda [-] (64. D. Kašiár [-] )

ŽK: 44. F. Pisk - 14. M. Bříza , 57. T. Ujčík , 91. D. Kašiár .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BURIAN Vít - SUCHÁNEK Miroslav, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Podle mě jednička, ale může se stát cokoliv. Domácí se snaží hrát kombinační fotbal. Hosté nevím, jak na tom jsou a můžou překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích