Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov vydřel tři body


Branky


27

Hosté využili zpackané první půle domácích a zápas dovedli k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V úvodu se v barvách domácích zastřelovali Požár s Liškou, ale hostující gólman byl pozorný. V 15. minutě Požár našel Pulkrábka, ale ten trefil jen Martinčiče. Ve 22. minutě odkopl míč Bradáč a ten skončil za zády zaskočeného Sklenáře – 0:1. Ve 29. minutě prošel po koncové čáře Neuman, ale Sklenář byl pozorný. Pak přišly chvíle hrůzy pro domácí. Ve 31. minutě prohráli po rohovém kopu několik soubojů a Wasserbauer navýšil vedení Bohdalova – 0:2. Chvíli na to přišla chyba v rozehrávce a Koukal si v sólu věděl rady – 0:3. Snížit mohl Pulkrábek, ale po Lhotákově přihrávce jen vyprášil rukavice Martinčiče. Na druhé straně zkoušel štěstí Neuman, ale ani tentokrát neuspěl. V závěru prvního poločasu Martinčič sejmul Požára, ale sudí Bulín penaltu překvapivě neodpískal.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce na hřišti dominovali domácí. Po dlouhém obléhání si v 62. minutě dlouhý pas Janů našel Požár a překonal vyběhnuvšího Martinčiče – 1:3. Poté střílel po Pulkrábkově pasu Janů, ale rozvlnil jen boční síť. Pak zkoušel štěstí sám Pulkrábek, ale jeho tečovaná střela šla těsně vedle. V 71. minutě po rohovém kopu doklepával míč do sítě Lhoták, ale Martinčič vytáhl zákrok zápasu a míč za čáru nepustil. V 81. minutě Šustáček našel Novotného a ten se na zadní tyči nemýlil – 2:3. Hosté nakonec závěr zápasu zvládli a zápas doleželi ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Nezačali jsme zle, ale po patnácti minutách jsme vyklidili pole. Nabídli jsme hostům šance a oni je proměnili. Po bouřce v kabině a změně rozestavení jsme měli více ze hry, hosté jen odkopávali míče, ale dosáhnout na bod nám nakonec nebylo souzeno, i když jsme hráli na obrovské riziko. Tabulka se srovnala a do konce sezóny nás čeká hodně zábavy.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] (57. M. Kříž [-] ) , M. Pulkrábek [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , V. Hudák [-] (46. P. Šustáček [-] ) , D. Požár [-] (79. T. Rous [-] ) , M. Blaha [-] , J. Janů [-]

Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , O. Bradáč [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , D. Toman [-] (80. B. Křesťan [-] ) , A. Neuman [-] - V. Koukal [-] , J. Wasserbauer [-] (70. V. Pokorný [-] ) -

ŽK: 39. V. Skryja , 75. J. Janů , 87. P. Lhoták - 75. A. Neuman , 86. V. Pokorný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BULÍN Filip - MYŠKA Roman, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: výhra domácích

Domácí by už měli na jaře zabodovat a nejlépe pro ně za tři.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů