Tatran v posledním utkání na domácí půdě v soutěži neprohrál a je stále jediný neporažený tým v soutěži


Branky


6

Nyní jej čeká dvojzápas venku, ve Čkyni s rezervou a na hřišti soupeře v Šumavských Hošticích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

   Tatran v sobotním podvečeru narazil na těžkého a bojovného soupeře, který mu nic nedaroval. Za řízení Václava Heinzla se za pěkného počasí odehrálo zajímavé utkání. Vyrovnaný boj, kdy obránci obou týmů měli hodně práce a také se vyznamenali oba gólmani Marcel Kaczko v brance domácích a Tomáš Půbal za hosty. Boj o střed pole s výpady po křídlech, kdy domácí hru dirigoval perfektně Václav Kubát. Jenže Beneš, Kočárek ani Roman Iliev nedokázali překonat obranu hostí, kterou perfektně dirigoval nestárnoucí Vladimír Pešl. Hosté se snažili zejména hrou přes Filipa a Miroslava Půbalovi, ale to domácí přečetli a dali si na průnikové nahrávky k němu pozor. Poločas se chýlil k závěru a z ničeho nic zahřmělo, volarští zapomněli na Filipa Půbala a ten se nemýlil. Do konce poločasu zbývaly dvě minuty a za domácí vyrovnává Václav Kubát. Ozdobil tak svůj dobrý výkon.

Druhý poločas

Druhý poločas byl ve Volarech ve znamení klidu. Domácí stupňovali tlak, měli dost šancí, ale obránci, či ostatní hráči Hoštic vše odrazili a zbytek pochytal T. Půbal. Od 65. minuty Volarští vystupňovali tlak, zavřeli hosty na jejich polovině, ale efekt nepřišel. Hoštičtí hráči tak vydolovali ve Volarech cenný bod a všichni se těší na vzájemný souboj za týden, který uzavře  letošní fotbalovou sezónu.

 

 Autor: Ladislav Beran.

 

 



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Kaczko [-] - V. Kubát [-] , R. Košík [-] , R. Iliev [-] , P. Beneš [-] , P. Kaczko [-] , V. Svěchota [-] , T. Kočárek [-] , . Bledý [-] , Z. Dočekal [-] , P. Sedlák [-]

FC Šumavské Hoštice
T. Půbal [-] - P. Mikula [-] , J. Lipovský [-] , A. Štěpánek [-] , M. Půbal [-] , M. Hrabák [-] , V. Pešl [-] , J. Turek [-] , M. Procházka [-] , J. Vincík [-] , F. Půbal [-]

ŽK: 44. Z. Dočekal , 71. . Bledý - 42. A. Štěpánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠNELCER Jan (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Volary mají na jaře dobrou formu a zvítězí 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí budou chtít potvrdit jarní jízdu a snad v lepším utkání než na podzim vyhrají.