0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

26.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Baníku veze tři body z Frýdku-Místku


Branky


9

Poslední dubnový víkend byl ve znamení 26. kola MSFL. Jak si vedlo béčko Baníku na hřišti Frýdku-Místku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Baník byl od počátku utkání aktivní a pomohl tomu i vedoucí gól, který přišel už v jedenácté minutě. Chukwudi z pravé strany vnikl do vápna, levačkou vypálil a domácí Obuch jeho střelu fatálně tečoval přes vlastního gólmana do sítě - 0:1.

Mladý Nigerijec měl další branku na noze ve 23. minutě, přibližně z penaltového bodu se z otočky prudce opřel do balonu, který však skončil mimo tři tyče.

Pak měli šanci i domácí a také v tom sehrál roli odražený balon, ale Janjuš z malého vápna rovněž mířil vedle.

Hosté berou tři body

Hosté dokázali jednoduše překonávat střed hřiště kombinací i dlouhými míči, ve finální fázi je však brzdila nepřesnost.

V 52. minutě Chukwudi vypíchl balon Massaniecovi, ale s Gergelou obstřelil těsně i tyčku.

V 69. minutě ale Baník opět uplatnil dobrý presink, Elekana na půlící čáře obral o míč jednoho z domácích a přes Provazníka se balon dostal na levou stranu do sprintu Marku Jaroňovi, který po zemi překonal gólmana podruhé.

Skoro jako přes kopírák byla i situace ze 75. minuty, jenže tentokrát Jaroň z totožného místa Gergelu neprostřelil. Pak měl ale kouč Milan Chalupa šťastnou ruku při střídání, svěží Látal donutil před vápnem k další chybě Massaniece, sebral mu míč a sám před Gergelou zaznamenal umístěnou střelou třetí gól.



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Zasloužené vítězství. Pomohli jsme si poměrně brzkým gólem, pak jsme zvládli dvě ošemetné situace a následně jsme šli jednoznačně za vítězstvím. Měli jsme mnoho dalších gólových situací, vítězství mohlo a mělo být vyšší. Střídání kluků z áčka bylo plánované po dohodě s trenérem A-týmu. Gratulace klukům do šatny, měli jsme tam nějaké premiéry - Miki Kubný premiéra v MSFL a hned s nulou, Patrik Halda premiérově v základu a Denis Látal první gól. Paráda.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] (67. D. Konečný [-] ) , P. Střelec [-] , M. Obuch [-] , T. Barkov [-] (52. J. Martiník [-] ) , T. Janjuš [-] , J. Nevřela [-] (82. M. Kostka [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - D. Smékal [-] (46. A. Provazník [-] ) , Z. Říha [-] , J. Svozil [-] (62. . Reteno [-] ) , D. Stoklásek [-] , P. Halda [-] (46. D. Krupička [-] ) , M. Jaroň [-] , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] , S. Charles [-] (80. D. Látal [-] ) , R. Zálešák [-] (87. P. Měkota [-] )

Počet diváků: 385. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - MANKOVECKÝ Tomáš, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Bohun
Tip experta: výhra hostů

Bude to pro Ostravu těžký zápas, ale myslím si, že ho zvládne vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích