Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seš zmr*, čůrá*, ubožák, imbecil a lempl, takto si hosté na Drahoše zanadávali, ale na vysoké výhře to nic nezměnilo


5

Miřetice končí na stříbrné pozici. V této sezóně si připsaly 57 bodů a skončily se čtvrtým nejlepším útokem ligy. Mohou se také pyšnit druhou nejlepší obranou. Chrast končí na jedenácté pozici, když s Kameničkami a Křižanovicemi mají po třiceti bodech. Společně s Ronovem mají druhou nejhorší obranu ligy. Do dalšího ročníku přejeme oboum týmům hodně štestí a úspěchů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích hráčů přinesla tři branky

Domácí šli do zápasu s větší chutí než jejich soupeř. Domácí mužstvo mělo několik proházených postů, takže se jednalo spíše o sranda match, přestože byl tým proházený, tak to bral se vší vervou. Hosté se skoro k ničemu nemohli dostat, a tak na řadu přišli domácí. Už ve 2. minutě přišel úvodní gól v podání Vodrážky, když po rozehrávce přišel dlouhý míč, který si převzal domácí útočící hráč a posunul ho před prázdnou bránu Vodrážkovi, a ten už ho jen doklepnul, 1:0. Po pár minutách už byl stav 2:0. Druhá branka přišla po kombinaci na pravém okraji hřiště, čímž se domácí dostali až k vápnu hostí, kde si míč převzal do své moci Modráček a svou střelou zvýšil stav na rozdíl dvou branek. Od druhé branky měli domácí větší držení míče a dostávali se hodněkrát do střeleckých pokusů, což se ohledně říct nedá. Na 3:0 zvyšoval ve 36. minutě Tomáš Polívka, který zahrával přímý volný kop a jeho centr propadl bez teče až na zadní tyč. Ve 40. minutě přišlo snížení v podání Málka, který se po hezké akci dostal mezi domácí obránce a svůj únik zakončil přesnou střelou mezi tři tyče. Do konce poločasu se nic většího neudálo, a tak hlavní rozhodčí ukončil první poločas. Na výsledkové tabuli svítil stav 3:1.

Červená karta, ošklivé zranění a přivolaná sanitka, přesto domácí přidali tři branky

Do druhé půle se šlo ve stejné hře jako první. Proto se po třech minutách trefil Drahoš, který si po zahraném rohovém kopu našel volné místo a svým výskokem uklidil míč k tyči na 4:1. Po gólu se domácí neustále tlačili do střeleckých pokusů a hosté už jen odpočítavali konec utkání. Jenže v 63. minutě domácí přidali pátou branku. Opět u toho byl Drahoš, jenž vsítil svůj druhý gól v utkání. Po rozehrávce domácího brankáře vyvezl míč Jaroslav Polívka, jenž posunul míč do kraje a Modráček dlouhou přihrávkou za obranu vyslal Drahoše, který přehodil hostujícího brankáře Hrubého, 5:1. O 3 minuty později přišla šestá branka. Chybou rozehrávku hostí sebrali ve středu pole domácí a únikem tři na dva uspěli, poněvadž Modráček vyslal na bránu přesnou střelu. V 85. minutě všem přítomným zatrnulo, jelikož se David Nevole po souboji s Drahošem svalil k zemi a držel se za dolní končetinu. Nevypadalo to s ním dobře, a tak byla přivolána záchranka. Na domácího hráče Drahoše se všichni hostující hráči společně s trenéry sběhli a začali nadávat a pokřikovat. V poslední minutě zápasu obdržel červenou kartu Kadavý, který přiběhl ze střídačky na pomoc Davidovi Nevolemu, jenže v tu dobu neměl na hřišti co dělat, a tak ho hlavní rozhodčí ho i přes nadávky vyloučil.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do zápasu jsme nastupovali s tím, že máme již jisté druhé místo. Trenér v sestavě proházel několik postů a na hru to nemělo vůbec žádný vliv. Úvod se nám povedl skvěle, kdy jsme po deseti minutách vedli 2:0. Do kabin jsme šli za stavu 3:1 pro nás a cítili jsme, že máme převahu. V druhém poločase jsme přidali ještě tři góly, když soupeř začal pomalu fyzicky odpadat. Do ničeho jsme je nepouštěli a jsme rádi, že jsme zakončili sezónu vítězstvím.

SK Chrast
Tomáš Nevole - Obránce: Domácí tým byl aktivnější a důraznější v osobních soubojích. V první dvaceti minutách Chrast inkasovala tři góly. Po zbytek poločasu se hra vyrovnala. Z toho Chrast vytěžila snížení na 3:1. S tímto výsledkem se šlo do kabin. Druhý poločas domácí tým znovu aktivnější a bojovnější. Skóre se změnilo na 6:1 a tento výsledek vydržel do konce zápasu. V 80. minutě přišel ostrý faul na Davida Nevoleho a poté byl sanitkou odvezen do nemocnice.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - J. Polívka [-] , L. Doležal [-] , L. Zdražil [-] (60. F. Sokol [-] ) , R. Kašpar [-] (68. D. Bureš [-] ) , L. Vodrážka [-] , J. Modráček [-] , L. Zdražil [-] (46. O. Najman [-] ) , O. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-]

SK Chrast
J. Hrubý [-] (73. P. Borecký [-] ) - M. Šprongl [-] , H. Steklý [-] (73. J. Tatíček [-] ) , T. Rázek [-] (46. M. Vágner [-] ) , J. Kadavý [-] (58. D. Nevole [-] ) , M. Drahoš [-] , D. Málek [-] , M. Rejfek [-] , J. Plosza [-] , T. Kratochvíl [-] (68. D. Polanský [-] ) , T. Nevole [-]

ŽK: 89. O. Polívka , 90. P. Drahoš - 13. T. Rázek , 35. J. Plosza . ČK: 89. J. Kadavý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - KUTŘÍN Jaroslav, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Chrast je především na domácím letišti hodně silná a dokáže předvádět hezkou kombinační hru, ale domácí zakončí sezónu vítězstvím.

Tip: výhra hostů